jajcek Napisano 27 Styczeń 2010 Share Napisano 27 Styczeń 2010 Witam serdecznie, obecnie jestem na studiach i tu mam maxa 64-bitowego na laptopie, jednak w domu na PC 32-bitowego. Moje pytanie to, czy jak zacznę coś tworzyć na 64-bitowym maxie i go zapisze, to będę mógł go dalej dziargać na 32-bitowym? Bo nie wiem czy jest sens zaczynac skoro później nie będę mógł puścić renderowania na PC (z oczywistych względów - moc procesora). Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 27 Styczeń 2010 Share Napisano 27 Styczeń 2010 Poleci bez problemu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jajcek Napisano 27 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2010 w takim razie, teraz z czystej ciekawości zapytam, czym się szczególnym różni 64-bitowy max od 32-bitowego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 27 Styczeń 2010 Share Napisano 27 Styczeń 2010 Tym ze jest pod procka 64bit i system 64 bit, a po co ten system 64 bit ? Żeby można było obsłużyć wiecej pamięci ram niz 3.xx 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi