Gość raminez Napisano 26 Kwiecień 2004 Napisano 26 Kwiecień 2004 niewiem co mozna zmienic ...?//myslalem nad podloga podswietlana ale jak ja zrobic?????
rdo Napisano 26 Kwiecień 2004 Napisano 26 Kwiecień 2004 po pierwsze: temat... po drugie: gratuluję inwencji tfurczej :) praca bardzo efektowna
Marcin Napisano 26 Kwiecień 2004 Napisano 26 Kwiecień 2004 hmm ciekawe....jak to bym powiedzial strane pice of art......hmm sempling popraw....hmm a moze myslales zeby go poprostu camera mahem walnac w sceneri lotniska obok jambo :) sproboj...ja bym tylko scenerie zmienil.....no i temat zmien....regulaminu sie nieczyta nieladnie......ale model i pracka jest super.....
Marcin Napisano 26 Kwiecień 2004 Napisano 26 Kwiecień 2004 to jak juz piszesz to moze powiedz co myslisz o koncepcie lotniska w tle tego samolotu
Kryhas Napisano 26 Kwiecień 2004 Napisano 26 Kwiecień 2004 Gdybym ja tą scenke zrobił to bym nic nie zmienił ponieważ wygląda ona odlotowo :]
illy Napisano 26 Kwiecień 2004 Napisano 26 Kwiecień 2004 tez mi sie podoba ale cos jakos zle to jest poustawianie, to na suficie (?) jakies takie nie widoczne/nieczytelne pomysl jeszcze i aranzacji
UWG_Rysiu Napisano 26 Kwiecień 2004 Napisano 26 Kwiecień 2004 Mnie sie szczegolnie podoba pomysl co juz jest poruszone wyzej :) Pozdro
zipper Napisano 26 Kwiecień 2004 Napisano 26 Kwiecień 2004 a jak sie tym samolatajacym kieruje ? :O hehe pozdro
Gość raminez Napisano 19 Maj 2004 Napisano 19 Maj 2004 dzieki za posty...ty pojazdem steruje sie z kokpity ktory wyglada jak batyskaf....taka bdura:).. co mam zrobic skoro w mojej glowie leza takie pomysly niepotrafie wymodelowac samochodu typu fiat czy warburg...wiec takie tam sobie dziwne pojazdy twoze ...unikalne:) dzieki
BLADE Napisano 20 Maj 2004 Napisano 20 Maj 2004 ten samolot to chyba tylko w dół i to z przepasci poleci.... gorzej z lądowaniem.... poprostu co kto lubi.... pracka dziwna co nie znaczy zła. owocnych pomysłów.
zipper Napisano 20 Maj 2004 Napisano 20 Maj 2004 ramirez :) chodzilo mi bardziej o to ze na skrzydlach powinny byc takie\"lotki\" ktore sluza do skrecania w powietrzu :) poza tym ... ten model tez nie wyglada na malo skomplikowany ... wiec moze nastepnym bedzie wlasnie jakis fiat czy cus ... :) wprawe juz masz ... pozdrawiam
Bednarz Napisano 20 Maj 2004 Napisano 20 Maj 2004 Heh.... śmieszne ale nie powiem że głupie podoba mi sie pracka tylko na takim tle szchownicy mało widać daj siatke też bo chciał bym ją zobaczyć model spox i pracuj dalej . :D
illy Napisano 20 Maj 2004 Napisano 20 Maj 2004 wlasnie, daj inne tlo i bedzie pieknie bo samolot mi sie podoba...
Gość raminez Napisano 21 Maj 2004 Napisano 21 Maj 2004 dzieki za posty ...pozdro postaram sie cos zmienic moze na siatce czerwono czarnej neonowej...???
Rekomendowane odpowiedzi