Napisano 26 Kwiecień 200420 l niewiem co mozna zmienic ...?//myslalem nad podloga podswietlana ale jak ja zrobic?????
Napisano 26 Kwiecień 200420 l po pierwsze: temat... po drugie: gratuluję inwencji tfurczej :) praca bardzo efektowna
Napisano 26 Kwiecień 200420 l hmm ciekawe....jak to bym powiedzial strane pice of art......hmm sempling popraw....hmm a moze myslales zeby go poprostu camera mahem walnac w sceneri lotniska obok jambo :) sproboj...ja bym tylko scenerie zmienil.....no i temat zmien....regulaminu sie nieczyta nieladnie......ale model i pracka jest super.....
Napisano 26 Kwiecień 200420 l to jak juz piszesz to moze powiedz co myslisz o koncepcie lotniska w tle tego samolotu
Napisano 26 Kwiecień 200420 l Gdybym ja tą scenke zrobił to bym nic nie zmienił ponieważ wygląda ona odlotowo :]
Napisano 26 Kwiecień 200420 l tez mi sie podoba ale cos jakos zle to jest poustawianie, to na suficie (?) jakies takie nie widoczne/nieczytelne pomysl jeszcze i aranzacji
Napisano 26 Kwiecień 200420 l Mnie sie szczegolnie podoba pomysl co juz jest poruszone wyzej :) Pozdro
Napisano 19 Maj 200420 l dzieki za posty...ty pojazdem steruje sie z kokpity ktory wyglada jak batyskaf....taka bdura:).. co mam zrobic skoro w mojej glowie leza takie pomysly niepotrafie wymodelowac samochodu typu fiat czy warburg...wiec takie tam sobie dziwne pojazdy twoze ...unikalne:) dzieki
Napisano 20 Maj 200420 l ten samolot to chyba tylko w dół i to z przepasci poleci.... gorzej z lądowaniem.... poprostu co kto lubi.... pracka dziwna co nie znaczy zła. owocnych pomysłów.
Napisano 20 Maj 200420 l ramirez :) chodzilo mi bardziej o to ze na skrzydlach powinny byc takie\"lotki\" ktore sluza do skrecania w powietrzu :) poza tym ... ten model tez nie wyglada na malo skomplikowany ... wiec moze nastepnym bedzie wlasnie jakis fiat czy cus ... :) wprawe juz masz ... pozdrawiam
Napisano 20 Maj 200420 l Heh.... śmieszne ale nie powiem że głupie podoba mi sie pracka tylko na takim tle szchownicy mało widać daj siatke też bo chciał bym ją zobaczyć model spox i pracuj dalej . :D
Napisano 21 Maj 200420 l dzieki za posty ...pozdro postaram sie cos zmienic moze na siatce czerwono czarnej neonowej...???