Verrier Napisano 1 Luty 2010 Share Napisano 1 Luty 2010 Witam wszystkich :). Trochę się zbierałem żeby zamieścić jakąś swoją pracę i tak na początek postanowiłem wrzucić całkiem prosty model. Wykonany jakiś czas temu w 3dsmax. Starałem się go zrobić by wyglądał foto-realistycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
god_of_dump Napisano 1 Luty 2010 Share Napisano 1 Luty 2010 Jak na moje oko bardzo spoko wyszło, szczególnie drewienko :) tylko kolor podłoża mnie się nie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbandi Napisano 1 Luty 2010 Share Napisano 1 Luty 2010 Łapki nie za duże?, za mały kąt miedzy nimi chyba jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 1 Luty 2010 Share Napisano 1 Luty 2010 no ładnie ale szczerze mówiąc mogłeś jeszcze poczekać zanim wrzucisz coś do FW. Takie drobne rzeczy raczej podchodzą pod speedy, test-rendery itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tamyl91 Napisano 1 Luty 2010 Share Napisano 1 Luty 2010 zgodzę się z krzyhhh ;) Ramka tragedia moim zdaniem, i coś te niebieskie tło mi nie pasuje... Ogólnie ładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Verrier Napisano 1 Luty 2010 Autor Share Napisano 1 Luty 2010 Witam i dziękuje za opinie. Pracka poszła żeby się przełamać (odważyć pokazać)do stworzenia czegoś fajniejszego, bardziej rozbudowanego :). Chciałem zrobić, coś nie tyle skomplikowanego a wyglądającego na realne. Ramka do usunięcia zgodzę się , straszna lipa mi wyszła(ale to nie problem usnąć). Kąt pomiędzy rączkami mniej więcej odpowiada rzeczywistemu może winna ujęcia. Niebieskie tło , to przez Avatara chyba, tak jakoś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi