Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Miło nam poinformować, iż w konkursie na najlepszy plakat promujący Dzień Europy 2010 zwyciężyła Polska - Maria Mileńko. Gratulujemy! Prace finałowe na które głosowali internauci można oglądać na stronie www.designeurope2010.eu

Pełna treść wiadomości znajduje się na

stronie głównej serwisu pod adresem:

http://www.max3d.pl/news.php?id=998

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 2,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Najlepszy z całej stawki. Reszta miała małe szanse. Jest jeszcze może 2-3 które pozostają w pamięci, reszta niestety znacznie odstaje. Gratulacje.

Napisano

a moim zdaniem jeden z najgorszych plakatów a wygrał dla tego że z 10 razy przepychali info o tym głosowaniu na portalu wykop.pl ...

Napisano

Nasz jest słaby, oldskulowy plakatyzm z lat 60 PRL'u....ale jest tez dużo słabizny w pozostały, 2 i 3 zdecydowanie lepsze. Ale najbardziej obrzydliwe jest to jak to zostało rozegrane. Prawie jak Eurowizja-każdy głosuje na swoje bo to nasze, bo to polskie, i jeszce ten nieszcesny wykop.

pozdrawiam

Napisano

A kto moze wiedziec czy nie ma takich wykopow w innych krajach. Ja bym bronil tej pracki, bo mimo ze jest troche "trendy" to calkiem ladna i zgrabna.

To co na 2 miejscu to juz widzialem cos podobnego na koszulkach, 3cie miejsce fajny pomysl, ale jakos jako plakat nie jest takie super. 4- lipa, 5-te kiepskie techncznie, 6-te- nie mam zdania, 7-me modne, 8-me- nie do konca, 9-te- ratuje brk flary.

Oczywiscie nie jestem expertem a to sa tylko moje opinie, ktorymi sie dziele :P

Napisano

nie pisalem wczesniej, ale tez mi sie tak to wydawalo, ze to zwykle polkie cwaniactwo: ] rozspamowac wszytkim na jakis naszych klasach czy innych gownach i sukces murowany. ja juz dawno sobie powiedzialem ze nie biore udzialu w niczym gdzie wygrana/przegrana zalezy od plebsu.

IMO 2 jest super, pisze to jako laik ktory nie zna sie na konwencjach