3d-chocolatee Napisano 2 Luty 2010 Napisano 2 Luty 2010 (edytowane) Trąbka: 3ds max + vray W świecie 3d raczkuję sobie dopiero od 6 miesiecy, także będę wdzięczna za każdą uwagę :) Edytowane 2 Luty 2010 przez 3d-chocolatee
tweety Napisano 2 Luty 2010 Napisano 2 Luty 2010 witam, proszę o zapoznanie się z zasadami działu i o poprawienie nazwy tematu. Zasady działu znajdziesz tutaj: http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=34648
ptaszek Napisano 2 Luty 2010 Napisano 2 Luty 2010 podoba mi sie ujecie 3 i 4 chociaz minimalnie wiekszy dof by siadl :)
3d-chocolatee Napisano 2 Luty 2010 Autor Napisano 2 Luty 2010 (edytowane) Dzięki! :) A poza dof...można się jeszcze do czegoś przyczepić? :D Edytowane 11 Luty 2010 przez 3d-chocolatee
KaeMS Napisano 2 Luty 2010 Napisano 2 Luty 2010 Mi osobiście tylko pierwsze nie do konca podchodzi. Jakos mam wrazenie, ze ta czesc ... jakkolwiek by sie nie nazywala ... ta, z ktorej powietrze wypychane jest juz z takimi czestotliwosciami, ze jest dzwiekiem ... jest jakby plaska. Zupelnie nie znam sie na instrumentach a juz szczegolnie detych (trabke lubie ale w jazzie poza tym dla mnie to kawal blachy, z ktorej nieliczni potrafia wyczarowac cos pieknego). Poza tym moim zdaniem ladnie i czysto. Poza pierwszym ujecia sa bardzo ciekawie kadrowane. Przyjemny detal.
3d-chocolatee Napisano 2 Luty 2010 Autor Napisano 2 Luty 2010 Dzięki serdeczne :) Pierwsza scena powstała tylko i wyłącznie w celu pokazania całego modelu trąbki, więc w kadrowanie już specjalnie się nie bawiłam.
RaVirr Napisano 6 Luty 2010 Napisano 6 Luty 2010 Nawet fajne tylko imo za mocno się błyszczy. Pierwszy render nie tego, reszta ok. Dajesz dalej.;)
3d-chocolatee Napisano 6 Luty 2010 Autor Napisano 6 Luty 2010 Coś tam już się produkuje. Robię, co mogę ;) Dzięki!
Rekomendowane odpowiedzi