Doherty Napisano 8 Luty 2010 Share Napisano 8 Luty 2010 Wiem, wiem jestem na poziomie 0 ale mimo poswiecenia duzej ilosci czasu nie znalazlem jak to zrobic. Chodzi mi to ze tworzac siatke na aucie tworzy jakby kawalkami a ja tworzac, tworze jako jedna bryla. Poprostu chcialbym sie dowiedziec jak sie tak dzieli. Z gory thx i sorka jak ponowilem temat ale nie znalazlem takiego problemu :( Chodzi mi o te pojedyncze "siatki" :) jak On to oddziela, z gory thx :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 8 Luty 2010 Share Napisano 8 Luty 2010 Zaznacza się krawędź (edge) i przeciąga z wciśniętym shiftem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doherty Napisano 9 Luty 2010 Autor Share Napisano 9 Luty 2010 Zle sie zrozumielismy :/ Wiem ze sie przeciaga z shiftem ale jak przeciagam to nie ma takich "kwadratow oddzielonych" tylko rozciagniete bez zadnych przedzialek :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 9 Luty 2010 Share Napisano 9 Luty 2010 To jest ta sama czynność powtórzona kilkakrotnie. Albo ja cię nie rozumiem. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doherty Napisano 9 Luty 2010 Autor Share Napisano 9 Luty 2010 RA masz racje tylko ze ja przeciagajac tak po kawalku mam jako jedno ;/ poprostu chodzi mi o to ze nie oddziela mi linia :( tu nizej masz jak ja mam, to robiac jak mi to wychodzi... ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 9 Luty 2010 Share Napisano 9 Luty 2010 F4 naciśnij sobie bo chyba nie masz wyświetlania edgy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doherty Napisano 9 Luty 2010 Autor Share Napisano 9 Luty 2010 mrkrzysiek wielkie dzieki ;d takie proste a zarazem takie trudne xD ale pojawil sie kolejny problem :( Tworzac siatke, tworzy sie jakby "podwojnie" na zalaczniku widac. Nie wiem czemu ale jakos jedne nakladaja sie na drugim czy co :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doherty Napisano 10 Luty 2010 Autor Share Napisano 10 Luty 2010 Zamykam temat :) przez przypadek nie ten dzial co trzeba ;p Przepraszam ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi