pkowal1982 Napisano 10 Luty 2010 Share Napisano 10 Luty 2010 Tym razem animacja okolicznościowa. Miłego oglądania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 10 Luty 2010 Share Napisano 10 Luty 2010 no nie? no fajne, ale puenta troche umyka :D kroliki sa czaderskie, tylko te oczy zrobilbym inaczej, jakos nie pasuja mi do reszty krolika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mt Napisano 10 Luty 2010 Share Napisano 10 Luty 2010 poprzedni mi sie jakos bardziej podobal.. tutaj troche jakby zabraklo "jaja". ale sympatyczna idea tak czy inaczej:) pozdr mt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 12 Luty 2010 Share Napisano 12 Luty 2010 Animacja jest ok, ale najbardziej podobały mi się obrazki na kartkach. Też wasze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pkowal1982 Napisano 12 Luty 2010 Autor Share Napisano 12 Luty 2010 @ania Tak, kartki zrobilem specjalnie do filmu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi