Doherty Napisano 10 Luty 2010 Share Napisano 10 Luty 2010 Tworzac siatke na aucie robi sie jakby dwu-warstwowa i to bardzo mi przeszkadza w modelowaniu:/ dlaczego tak jest ?? Jak to wylaczyc ? Nizej daje przyklad o co mi chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3D man Napisano 10 Luty 2010 Share Napisano 10 Luty 2010 Ha! Jak się uczyłem używać 3dsa to też miałem taki problem i rozwiązanie jest takie że albo małeś wysokość na minusie a drógie to widok (jak jest cieńkie to tak się dzieje, ale przy renderze to nic nie zmienia tylko ta wysokość. :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doherty Napisano 10 Luty 2010 Autor Share Napisano 10 Luty 2010 ok;p wielkie dzieki :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. J Napisano 10 Luty 2010 Share Napisano 10 Luty 2010 Przy okazji, zrób windowsowy pasek trochę węższy bo przez niego niepotrzebnie tracisz przestrzeń roboczą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doherty Napisano 11 Luty 2010 Autor Share Napisano 11 Luty 2010 Sprawdzalem ta wysokosc i nawet jesli wszystko mam na + to i tak mam takie cos :( a strasznie mnie to wkurza ;/ z kazdej perspektywy tak to wyglada lipa :( jak temu zaradzic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 11 Luty 2010 Share Napisano 11 Luty 2010 a to robiłeś na plain'ie czy na boxie? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doherty Napisano 11 Luty 2010 Autor Share Napisano 11 Luty 2010 Robilem to na Plain'ie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 12 Luty 2010 Share Napisano 12 Luty 2010 włącz we właściwościach obiektu 'backface cull' i zobacz jak będzie wtedy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wray Napisano 12 Luty 2010 Share Napisano 12 Luty 2010 Usuń "wadliwe" polygony albo utwórz nowy Plane. Tak czy inaczej nic skomplikowanego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doherty Napisano 12 Luty 2010 Autor Share Napisano 12 Luty 2010 juz dziala :] wielkie dzieki ;p wystarczylo wlaczyc backface cull ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi