Napisano 28 Kwiecień 200421 l Obejrzałem ostatnie wątki w WIP\'ach i naszła mnie nieodparta ochota wymodelowania jakiegoś samochodu. Jest to MÓJ PIERWSZY model. Wybór padł na mój ulubiony samochód Porshe 911 GT3. Zrobię go w Poly. W przyszłości zamieszczę jakieś fotki (chociaż większość osób najpiękniejszego porszaka pewnie zna:) Oto rezultat po około trzech godzinach dłubania:
Napisano 28 Kwiecień 200421 l Po 1: nie widze obrazka Po 2: nie pisz tekstów typu: \"najpiękniejszego porszaka\", bo znowu wynikną z tego niepotrzebne dyskusje... Pozdro!
Napisano 28 Kwiecień 200421 l Autor Ma problem z obrazkiem. Ma 92 kb, a o ile dobrze pamiętam, to limit wynosił 100 kb. Czemu nie wchodzi?
Napisano 28 Kwiecień 200421 l Dawaj rendery, bez zadnego oswietlenia... Ze standardowymi ustawieniami oraz ze zwyklym, szarym materialem .... Będzie o wiele lepiej widać wszystkie szczegóły... No chyba, że chcesz ukryć przed nami błędy... :)
Napisano 28 Kwiecień 200421 l Zawaliscie narazie, mi sie podoba:) uwilebiam porsche ale dalo by rade zebys udostepnil te obrazki wedlug ktorcyh modelowales porsche? pozdrawiam
Napisano 28 Kwiecień 200421 l hym a poco to renderowac przeciez tutaj nic nie widac .. jakies GI odbijające sie od boxów z printami lepiej daj screeny z viewportu nie bedziesz marnowal czasu na renderowanie.
Napisano 29 Kwiecień 200421 l Przod mi nieprzypomina porsche(chodzi mi o swiatla), i ogolnie jak narazie niezachowales klimatu porsche to ma byc agresywne ale piekne. Ale jak na pierwszy model to jest (jak to nauczyciele pisza) bdb :)
Napisano 29 Kwiecień 200421 l Jak na pierwszy model to siatka jest dobra a tak poza tym to troszke jest trójkątów których trzeba unikać jak ognia :] MOdelik wygląda obiecująco i mam nadzieje że go skończysz :]