Salvator Napisano 28 Kwiecień 2004 Napisano 28 Kwiecień 2004 Obejrzałem ostatnie wątki w WIP\'ach i naszła mnie nieodparta ochota wymodelowania jakiegoś samochodu. Jest to MÓJ PIERWSZY model. Wybór padł na mój ulubiony samochód Porshe 911 GT3. Zrobię go w Poly. W przyszłości zamieszczę jakieś fotki (chociaż większość osób najpiękniejszego porszaka pewnie zna:) Oto rezultat po około trzech godzinach dłubania:
Chris Napisano 28 Kwiecień 2004 Napisano 28 Kwiecień 2004 Po 1: nie widze obrazka Po 2: nie pisz tekstów typu: \"najpiękniejszego porszaka\", bo znowu wynikną z tego niepotrzebne dyskusje... Pozdro!
Salvator Napisano 28 Kwiecień 2004 Autor Napisano 28 Kwiecień 2004 Ma problem z obrazkiem. Ma 92 kb, a o ile dobrze pamiętam, to limit wynosił 100 kb. Czemu nie wchodzi?
MF Napisano 28 Kwiecień 2004 Napisano 28 Kwiecień 2004 Dawaj rendery, bez zadnego oswietlenia... Ze standardowymi ustawieniami oraz ze zwyklym, szarym materialem .... Będzie o wiele lepiej widać wszystkie szczegóły... No chyba, że chcesz ukryć przed nami błędy... :)
Salvator Napisano 28 Kwiecień 2004 Autor Napisano 28 Kwiecień 2004 Robi się. Za chwilkę świeżo wysmażone renderki.
Piotr Dobosz Napisano 28 Kwiecień 2004 Napisano 28 Kwiecień 2004 Zawaliscie narazie, mi sie podoba:) uwilebiam porsche ale dalo by rade zebys udostepnil te obrazki wedlug ktorcyh modelowales porsche? pozdrawiam
Piotr Dobosz Napisano 28 Kwiecień 2004 Napisano 28 Kwiecień 2004 Dziekiii:D:D:D:DDD pozdrawiam serdecznie i zycze powodzenia
Bzyku Napisano 28 Kwiecień 2004 Napisano 28 Kwiecień 2004 hym a poco to renderowac przeciez tutaj nic nie widac .. jakies GI odbijające sie od boxów z printami lepiej daj screeny z viewportu nie bedziesz marnowal czasu na renderowanie.
Gość eax Napisano 29 Kwiecień 2004 Napisano 29 Kwiecień 2004 Przod mi nieprzypomina porsche(chodzi mi o swiatla), i ogolnie jak narazie niezachowales klimatu porsche to ma byc agresywne ale piekne. Ale jak na pierwszy model to jest (jak to nauczyciele pisza) bdb :)
xMark Napisano 29 Kwiecień 2004 Napisano 29 Kwiecień 2004 daj siatke bez meshsmootha i dawaj jasniejsze rendery
Kryhas Napisano 29 Kwiecień 2004 Napisano 29 Kwiecień 2004 Jak na pierwszy model to siatka jest dobra a tak poza tym to troszke jest trójkątów których trzeba unikać jak ognia :] MOdelik wygląda obiecująco i mam nadzieje że go skończysz :]
Rekomendowane odpowiedzi