ajnsztajnik Napisano 11 Luty 2010 Napisano 11 Luty 2010 Witam serdecznie, to mój pierwszy bardzo wymęczony projekt robiony w vray'u. Bardzo proszę o ocenę i jakieś konstruktywne uwagi. Z góry dziękuję. P.G.
Chrupek Napisano 11 Luty 2010 Napisano 11 Luty 2010 za ciemno i materiał baterii trafiony ot tak sobie - ale na pewno fachowcy napisza Ci cos więcej. ps. nie wiem co lustro odbija, tak być nie powinno, raczej... już wiem, masz lustro z drugiej strony.. mówi się trudno.
ajnsztajnik Napisano 13 Luty 2010 Autor Napisano 13 Luty 2010 (edytowane) A moze teraz lepiej ? Jest jasniej i chyba lepiej. Co o tym sadzicie ? Edytowane 13 Luty 2010 przez ajnsztajnik
Temporal Napisano 13 Luty 2010 Napisano 13 Luty 2010 przepalone, dechy jakies postrzepione, materialy nienaturalne (metale, ceramika sztuczne bardzo)
ajnsztajnik Napisano 13 Luty 2010 Autor Napisano 13 Luty 2010 a jakby to mozna bylo zrobic lepiej ? ceramike i metal np ? bardzo sie staram zeby to wyglalo jak trzeba ale fakt jeszcze daleko od idealu. Takze jezeli mozesz mi podpowiedziec jakies konkretnie ustawienia to bylbym zobowiazany :)
blax_one Napisano 13 Luty 2010 Napisano 13 Luty 2010 tak jak wyżej . Pozatym jakos tak pusto ,rozumiem ze to taka minimalistyczna łazienka ale popracował bym nad samą architektura dodaj jakies fajne kafle\dekory na scianie z lustrem ,moze powieś jakas duza grafike w kolorystyce.Samo lustro bym podswietlil od tyłu. Na podłodze masz deskowanie co raczej stosuje sie na powierzchniach pionowych, pomysl jakbys mial takie cos sprzatac ,pozatym jakas listwa przy podłodze by sie przydała (z praktycznych wzgledow)no i troche te połaczenie sciany z podłogą uplastyczni.ta dziura na drzwi jakos taka nie atrakcyjna moze niech idzie do sufitu albo zrob w jakiejs azurowej sciance. Generalnie brakuje koloru, kadr jest do bani-perspektywa leci na głowe. W lustrze odbuja sie chyba pisuar-nie za wysoko jest umieszczony? Nie staraj sie ujac wszystkiego w jednym niesymetrycznym kadrze bo robi sie miszmasz.Wyglada to troche jak pomieszczenie w stanie surowym, Lubie takie rzeczy ale u ciebie to jeszcze nie to. Co do samego renderu to sa tu prawdziwi fachowcy ,oni ci doradza. pozdrawiam 1
ajnsztajnik Napisano 13 Luty 2010 Autor Napisano 13 Luty 2010 (edytowane) A teraz wyszło przynajmniej troszkę lepiej moim zdaniem, co o tym sadzicie ? ;) Bardzo dziękuję Wam za te uwagi, każda się przyda. Mam jeszcze taki problem, że jezeli lustra na przeciw siebie zaczynają odbijać się wzajemnie odbicia nie dążą do nieskończoności, co radzicie? Edytowane 13 Luty 2010 przez ajnsztajnik
Rekomendowane odpowiedzi