Napisano 12 Luty 201015 l Witam. Przedstawiam gitarę, nad którą ostatnio pracowałem. Wykonana przy użyciu: 3ds max, v-ray, photoshop. Zachęcam do komentowania. Hi-res Hi-res Hi-res Hi-res
Napisano 12 Luty 201015 l b ladnie wyszlo, az mi sie praca nad moja przypomniala;P, wiec tak kluje tylko podstrunnica tj gryf, jest za plaski, na pewno ma jakies lekkie wyoblenie w realu, no i material stali jakis dziwny jakby plastik, najbardziej widac na ujeciu kluczy...... ode mnie 4* bo bardzo ladna gitarka, oraz na "dobry poczatek"...
Napisano 12 Luty 201015 l Suuuper! Patrząc na zdjęcia tej gitary...hmm...ja bym chyba zrobiła bardziej błyszczące materiały :) Pozdrawiam
Napisano 13 Luty 201015 l tam chyba jest duzy polysk, ale nie ma sie co w nim odbic :) edit: aa pewnie chodzi Ci o te pokretelka i inne. A gitarka naprawde fajna.
Napisano 13 Luty 201015 l Model jak i samo jego przedstawienie, świetnie :) Podobaja mi się materiały :).
Napisano 13 Luty 201015 l dac77 mi jeszcze nie ucięła ;) plasti gryf rzeczywiście jest nieco płaski 3d_operator thx, w planach była scenka ale nie wiem jak z tym będzie... 3d-chocolatee ona ma błyszczące materiały, ale odbicia są bardzo rozmyte ze względu na studio... w sumie takie chciałem osiągnąć, gdyż nie chciałem mieć ostrych odbić, typu biały prostokąt, nie wyglądało by to dość schludnie moim zdaniem ;) mpta, slayer2004 dzięki wszystkim za komenty. Edytowane 13 Luty 201015 l przez Shutter