Napisano 29 Kwiecień 200420 l Witam po długiej nieobecności. Niedawno zakupiłem tablet i wyskrobałem takiego stwora. Zanim go skończę chciałbym usłyszeć Wasze opinie. Pozdrawiam
Napisano 29 Kwiecień 200420 l co tu krytykowac!Krasnolud Max wypas!Postaraj sie dokonczyc ta pracke \"Grecja\"i ja umiesc na forum!pozdrawiam! bedziesz teraz 7 , 8 w Lodzi??
Napisano 29 Kwiecień 200420 l heh widze ze chlopaczki z lodzi;) no to teraz zrob kolor i bedzie wypas:)
Napisano 29 Kwiecień 200420 l Bardzo mnie się to podoba, szczególnie toporek. Mam nadzieję, że Drizzt również tak dobrze ci wyjdzie.
Napisano 2 Maj 200420 l Autor Dzięki za opinie. Kolor sobie narazie odpuszczę . Zamieszczam updacik. Pozdrawiam.
Napisano 3 Maj 200420 l hmmm cała postac byłaby ok gdybys popracował troche nad ostroscia i przestrzenia zdecyduj sie co jest pierwszym planem i zrob to najdokładniej a im dalej to bardziej ogolniej no chyba ze miałes takie załozenie ze najbardziej dopracujesz twarz jednak najbardziej drazniacym elementem ( jak dla mnie ) jest ta lewa małodopracowana, rozmazana reka i super wyrysowany wzor na toporze... no ale moge sie nie znac, rob jak uwazasz i pozdrawiam ;)
Napisano 5 Maj 200420 l Autor Właśnie o takie wypowiedzi mi chodziło. Dzięki Kinia. Rzeczywiście pierwszym planem miała być przestrzeń twarzowo-toporowa. Drugim reszta postaci i podłoże pod jej stopami a trzecim tło. Postaram się wzmocnić działanie 2 planu (szczególnie lewej strony postaci). Pozdrawiam
Napisano 5 Maj 200420 l Wow !! Super :) Wszystko badzo ladne...tylko ta ostrość...wystaczy tylko to popawić i będzie spox :D Pozdr