Łukasz Jaskólski Napisano 29 Kwiecień 2004 Napisano 29 Kwiecień 2004 Witam po długiej nieobecności. Niedawno zakupiłem tablet i wyskrobałem takiego stwora. Zanim go skończę chciałbym usłyszeć Wasze opinie. Pozdrawiam
Łukasz Misztela Napisano 29 Kwiecień 2004 Napisano 29 Kwiecień 2004 co tu krytykowac!Krasnolud Max wypas!Postaraj sie dokonczyc ta pracke \"Grecja\"i ja umiesc na forum!pozdrawiam! bedziesz teraz 7 , 8 w Lodzi??
Mortom Napisano 29 Kwiecień 2004 Napisano 29 Kwiecień 2004 dlamnie w gicior pracka!! Oby tak dlej!! Pozdrowiska SiJ@
Szymeq Napisano 29 Kwiecień 2004 Napisano 29 Kwiecień 2004 heh widze ze chlopaczki z lodzi;) no to teraz zrob kolor i bedzie wypas:)
Nimrod Napisano 29 Kwiecień 2004 Napisano 29 Kwiecień 2004 Bardzo mnie się to podoba, szczególnie toporek. Mam nadzieję, że Drizzt również tak dobrze ci wyjdzie.
thud Napisano 29 Kwiecień 2004 Napisano 29 Kwiecień 2004 czesc!! pozdrawiam z Wejherowa!! a co do pracki to swietna jest
Łukasz Jaskólski Napisano 2 Maj 2004 Autor Napisano 2 Maj 2004 Dzięki za opinie. Kolor sobie narazie odpuszczę . Zamieszczam updacik. Pozdrawiam.
Kinia Napisano 3 Maj 2004 Napisano 3 Maj 2004 hmmm cała postac byłaby ok gdybys popracował troche nad ostroscia i przestrzenia zdecyduj sie co jest pierwszym planem i zrob to najdokładniej a im dalej to bardziej ogolniej no chyba ze miałes takie załozenie ze najbardziej dopracujesz twarz jednak najbardziej drazniacym elementem ( jak dla mnie ) jest ta lewa małodopracowana, rozmazana reka i super wyrysowany wzor na toporze... no ale moge sie nie znac, rob jak uwazasz i pozdrawiam ;)
Łukasz Jaskólski Napisano 5 Maj 2004 Autor Napisano 5 Maj 2004 Właśnie o takie wypowiedzi mi chodziło. Dzięki Kinia. Rzeczywiście pierwszym planem miała być przestrzeń twarzowo-toporowa. Drugim reszta postaci i podłoże pod jej stopami a trzecim tło. Postaram się wzmocnić działanie 2 planu (szczególnie lewej strony postaci). Pozdrawiam
Falcrum Napisano 5 Maj 2004 Napisano 5 Maj 2004 Wow !! Super :) Wszystko badzo ladne...tylko ta ostrość...wystaczy tylko to popawić i będzie spox :D Pozdr
Rekomendowane odpowiedzi