wormer Napisano 16 Luty 2010 Share Napisano 16 Luty 2010 Mam idiotyczny problem z Mają i scale, move i rotate tools. Otóż są one tak małe że nie da się z nich korzystać. Wie ktoś może jak zmienić ich rozmiar? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrupek Napisano 16 Luty 2010 Share Napisano 16 Luty 2010 plus i minus na klawiaturze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piszpan Napisano 16 Luty 2010 Share Napisano 16 Luty 2010 klawisze: - i = Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wormer Napisano 16 Luty 2010 Autor Share Napisano 16 Luty 2010 facepalm Ja jestem tępy normalnie! Dzięki wielkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kroopson Napisano 16 Luty 2010 Share Napisano 16 Luty 2010 facepalm Ja jestem tępy normalnie! Dzięki wielkie. nie bądź dla siebie taki ostry. Takie niby trywialne rzeczy odkrywa się latami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi