Święty Mikołaj nieżyje Napisano 29 Kwiecień 2004 Napisano 29 Kwiecień 2004 Zrobiłem se animke, ale coś mi tu nie gra bo mrygoli i nie wiem jak ustawic render zeby nie mrygało. http://republika.pl/mikolajniezyje/mixer.mpg teraz, teraz bedzie dzialac, ale ze mnie haker co:D:D:D?
dr Ug Napisano 29 Kwiecień 2004 Napisano 29 Kwiecień 2004 Rece opadaja. Rzeczywiscie cos nie tak z ta animka, ale moze jak dasz dobrego linka, to bedzie wyrazniej widac.
Święty Mikołaj nieżyje Napisano 29 Kwiecień 2004 Autor Napisano 29 Kwiecień 2004 Bo to trzeba save target as albo od razu wkleić do jakiegoś menagera downloadowego. Lycos nie pozwala na takie windowsowe sztuczki i trzeba być hakerem żeby ściagnąć!
dr Ug Napisano 29 Kwiecień 2004 Napisano 29 Kwiecień 2004 nie dziala. Trzeba byc h........ zeby nie umiec podac dobrego urla.
Nimrod Napisano 29 Kwiecień 2004 Napisano 29 Kwiecień 2004 U mnie też żaden ze sposobów nie działa. PS. Te hakier masz ortografa w nicku :)
Święty Mikołaj nieżyje Napisano 29 Kwiecień 2004 Autor Napisano 29 Kwiecień 2004 Bo ja sie nieznam na pisaniu tylko na grafice! Zara poprafie adres.
Święty Mikołaj nieżyje Napisano 29 Kwiecień 2004 Autor Napisano 29 Kwiecień 2004 Lepiej napisze. Bo ja jestem grafik komputerowy nie pisarz internetowy:)!!
Sharp Napisano 29 Kwiecień 2004 Napisano 29 Kwiecień 2004 no tak,grafik komputerowy nie musi znać sie na \'pisarstwie internetowym\' ...,bo po co?
Święty Mikołaj nieżyje Napisano 29 Kwiecień 2004 Autor Napisano 29 Kwiecień 2004 racja, racja Sharp dobrze mówi! Tylko ziomy, nie bondzta już zgredy i powiedzcie co jest nie tak z ta anima?
Nimrod Napisano 29 Kwiecień 2004 Napisano 29 Kwiecień 2004 W czym renderowałeś, bo to może mieć znaczenie?
gollum Napisano 29 Kwiecień 2004 Napisano 29 Kwiecień 2004 Ruchy lampki jakieś takie dziwne, mało płynne. Ogólnie ciekawie.
leander Napisano 29 Kwiecień 2004 Napisano 29 Kwiecień 2004 literka \"I\" nie powinna sie \"odbijac\" w gornej fazie lotu tylko plynniej zawisac w powietrzu. Poczatek fajny, ale lamoka jakas dziwna, rwana.
Chris Napisano 29 Kwiecień 2004 Napisano 29 Kwiecień 2004 Ruch lampki ma za małą płynność... A tak wogóle, to wyczuwam cosik jakby nabijanie się z firmy PIXAR ;]
Święty Mikołaj nieżyje Napisano 30 Kwiecień 2004 Autor Napisano 30 Kwiecień 2004 No właśnie! i ja nie wiem jak tego rucha upłynnić! A Renderowane w tym no , jak to się zwie - PuertoRico, Uganda, Wenezuela, nie no w Warszawie renderowalem.
Sharp Napisano 30 Kwiecień 2004 Napisano 30 Kwiecień 2004 acha......w Warszawie, a to juz wszystko jasne jest
dr Ug Napisano 30 Kwiecień 2004 Napisano 30 Kwiecień 2004 Ludzie, przeciez on pyta o to, jak pozbyc sie \"mrygolenia\", a nie jak wam sie podoba animacja. Podejrzewam, ze renderowal Brazilem (Puerto Rico? LOL), wiec nie pomoge.
Nimrod Napisano 30 Kwiecień 2004 Napisano 30 Kwiecień 2004 Dlatego o to pytałem i też nie pomogę, bo mimo, że używam to podczas robienia prostej animki uzyskałem podobny efekt :( A próbowałeś to wyrenderować scanlinem?
ZZar Napisano 30 Kwiecień 2004 Napisano 30 Kwiecień 2004 A nie da się w brazilu motion blura załączyć? Wiem że w mentalu jest ta opcja i przy szybkich ruchach obiektów nie ma przycinek.
sly Napisano 5 Maj 2004 Napisano 5 Maj 2004 nie dość że mrygoli to kamera gubi ostrość... to może być przez zbyt małą ilość światła...( u mnie też sie tak czasem dzieje)... może poproś jakiegoś kolegę żeby potrzymał Ci drugą lampkę... ps.: jakiej kamery używałeś..? (chyba cyfrówki skoro takie piksle wyłażą...?) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi