Napisano 29 Kwiecień 200420 l Zrobiłem se animke, ale coś mi tu nie gra bo mrygoli i nie wiem jak ustawic render zeby nie mrygało. http://republika.pl/mikolajniezyje/mixer.mpg teraz, teraz bedzie dzialac, ale ze mnie haker co:D:D:D?
Napisano 29 Kwiecień 200420 l Rece opadaja. Rzeczywiscie cos nie tak z ta animka, ale moze jak dasz dobrego linka, to bedzie wyrazniej widac.
Napisano 29 Kwiecień 200420 l Autor Bo to trzeba save target as albo od razu wkleić do jakiegoś menagera downloadowego. Lycos nie pozwala na takie windowsowe sztuczki i trzeba być hakerem żeby ściagnąć!
Napisano 29 Kwiecień 200420 l U mnie też żaden ze sposobów nie działa. PS. Te hakier masz ortografa w nicku :)
Napisano 29 Kwiecień 200420 l Autor Bo ja sie nieznam na pisaniu tylko na grafice! Zara poprafie adres.
Napisano 29 Kwiecień 200420 l Autor Lepiej napisze. Bo ja jestem grafik komputerowy nie pisarz internetowy:)!!
Napisano 29 Kwiecień 200420 l no tak,grafik komputerowy nie musi znać sie na \'pisarstwie internetowym\' ...,bo po co?
Napisano 29 Kwiecień 200420 l Autor racja, racja Sharp dobrze mówi! Tylko ziomy, nie bondzta już zgredy i powiedzcie co jest nie tak z ta anima?
Napisano 29 Kwiecień 200420 l literka \"I\" nie powinna sie \"odbijac\" w gornej fazie lotu tylko plynniej zawisac w powietrzu. Poczatek fajny, ale lamoka jakas dziwna, rwana.
Napisano 29 Kwiecień 200420 l Ruch lampki ma za małą płynność... A tak wogóle, to wyczuwam cosik jakby nabijanie się z firmy PIXAR ;]
Napisano 30 Kwiecień 200420 l Autor No właśnie! i ja nie wiem jak tego rucha upłynnić! A Renderowane w tym no , jak to się zwie - PuertoRico, Uganda, Wenezuela, nie no w Warszawie renderowalem.
Napisano 30 Kwiecień 200420 l Ludzie, przeciez on pyta o to, jak pozbyc sie \"mrygolenia\", a nie jak wam sie podoba animacja. Podejrzewam, ze renderowal Brazilem (Puerto Rico? LOL), wiec nie pomoge.
Napisano 30 Kwiecień 200420 l Dlatego o to pytałem i też nie pomogę, bo mimo, że używam to podczas robienia prostej animki uzyskałem podobny efekt :( A próbowałeś to wyrenderować scanlinem?
Napisano 30 Kwiecień 200420 l A nie da się w brazilu motion blura załączyć? Wiem że w mentalu jest ta opcja i przy szybkich ruchach obiektów nie ma przycinek.
Napisano 5 Maj 200420 l nie dość że mrygoli to kamera gubi ostrość... to może być przez zbyt małą ilość światła...( u mnie też sie tak czasem dzieje)... może poproś jakiegoś kolegę żeby potrzymał Ci drugą lampkę... ps.: jakiej kamery używałeś..? (chyba cyfrówki skoro takie piksle wyłażą...?) pozdrawiam