Napisano 18 Luty 201015 l Hej! Praca leciutko z okazji nadchodzącej premiery gry Battlefield Bad Company 2 lecz prawdę mówiąc sam granat zrobiłem jakiś rok temu. Przygotowałem ją pod tapetę systemową w rozdzielczości 1920x1200, można ją pobrać [tutaj]. O ile się komuś spodoba ;) Moim celem nie było "zrównanie" się poziomem z pierwowzorem choć nie mówię, że nie chciałbym :). Była to po prostu troszkę wolna kreacja. Nie wiem co to jest za podłoże ale jakoś mi leży :P Aktualnie leci rendering animacji tego granatu, jeżeli wszystko pójdzie ok możliwe, że go wkrótce opublikuje. pozdro :) 3Ds, vray, photoshop I w końcu animacja, rendering prawie zabił mojego kompa ;) Link poniżej :) http://sebastianzielinski.blogspot.com/2010/02/bad-company-2-grenade-animation.html Edytowane 23 Luty 201015 l przez Weapon Of Choice
Napisano 18 Luty 201015 l no mało coś podobny do ogrinału: ale sam powiedziałeś że "Moim celem nie było "zrównanie" się poziomem z pierwowzorem choć nie mówię, że nie chciałbym :)" Edytowane 18 Luty 201015 l przez indian
Napisano 18 Luty 201015 l Autor no mało coś podobny do ogrinału: ale sam powiedziałeś że "Moim celem nie było "zrównanie" się poziomem z pierwowzorem choć nie mówię, że nie chciałbym :)" To też nie jest oryginał ;)
Napisano 22 Luty 201015 l Jest spoczko, troche drazni ten bluro-glow, chyba ze to oczy mi juz siadaja :P
Napisano 22 Luty 201015 l Autor bardzo mi się podoba tak trzymaj! Jest spoczko, trochę drażni ten bluro-glow, chyba ze to oczy mi już siadają :P dzięki :) dodałem video do postu, w końcu to cholerstwo się wyrenderowało.
Napisano 22 Luty 201015 l Nieźle... nawet bardzo, ale jak dla mnie trochę za szybko się zatrzymuję. Podłoże to jakaś metaliczna płyta więc pewnie granat będzie się odbijać trochę dłużej.
Napisano 23 Luty 201015 l nienaturalna ta animacja, nie mam granata (-u) pod ręką, ale chyba nie odbijałby się od podłoża w ten sposób, ale po prostu poturlał;) Ten sprawia wrażenie, że jest z kauczuku, poza tym on się nawet nie odbija ale podrywa, jakby ktoś od góry ciągnął za sznurek.