Weapon Of Choice Napisano 18 Luty 2010 Share Napisano 18 Luty 2010 (edytowane) Hej! Praca leciutko z okazji nadchodzącej premiery gry Battlefield Bad Company 2 lecz prawdę mówiąc sam granat zrobiłem jakiś rok temu. Przygotowałem ją pod tapetę systemową w rozdzielczości 1920x1200, można ją pobrać [tutaj]. O ile się komuś spodoba ;) Moim celem nie było "zrównanie" się poziomem z pierwowzorem choć nie mówię, że nie chciałbym :). Była to po prostu troszkę wolna kreacja. Nie wiem co to jest za podłoże ale jakoś mi leży :P Aktualnie leci rendering animacji tego granatu, jeżeli wszystko pójdzie ok możliwe, że go wkrótce opublikuje. pozdro :) 3Ds, vray, photoshop I w końcu animacja, rendering prawie zabił mojego kompa ;) Link poniżej :) http://sebastianzielinski.blogspot.com/2010/02/bad-company-2-grenade-animation.html Edytowane 23 Luty 2010 przez Weapon Of Choice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 18 Luty 2010 Share Napisano 18 Luty 2010 (edytowane) no mało coś podobny do ogrinału: ale sam powiedziałeś że "Moim celem nie było "zrównanie" się poziomem z pierwowzorem choć nie mówię, że nie chciałbym :)" Edytowane 18 Luty 2010 przez indian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weapon Of Choice Napisano 18 Luty 2010 Autor Share Napisano 18 Luty 2010 no mało coś podobny do ogrinału: ale sam powiedziałeś że "Moim celem nie było "zrównanie" się poziomem z pierwowzorem choć nie mówię, że nie chciałbym :)" To też nie jest oryginał ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
|ales| Napisano 22 Luty 2010 Share Napisano 22 Luty 2010 bardzo mi sie podoba tak trzymaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptaszek Napisano 22 Luty 2010 Share Napisano 22 Luty 2010 Jest spoczko, troche drazni ten bluro-glow, chyba ze to oczy mi juz siadaja :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weapon Of Choice Napisano 22 Luty 2010 Autor Share Napisano 22 Luty 2010 bardzo mi się podoba tak trzymaj! Jest spoczko, trochę drażni ten bluro-glow, chyba ze to oczy mi już siadają :P dzięki :) dodałem video do postu, w końcu to cholerstwo się wyrenderowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinek13 Napisano 22 Luty 2010 Share Napisano 22 Luty 2010 Nieźle... nawet bardzo, ale jak dla mnie trochę za szybko się zatrzymuję. Podłoże to jakaś metaliczna płyta więc pewnie granat będzie się odbijać trochę dłużej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 22 Luty 2010 Share Napisano 22 Luty 2010 bardzo zacna animacja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faun Napisano 23 Luty 2010 Share Napisano 23 Luty 2010 nienaturalna ta animacja, nie mam granata (-u) pod ręką, ale chyba nie odbijałby się od podłoża w ten sposób, ale po prostu poturlał;) Ten sprawia wrażenie, że jest z kauczuku, poza tym on się nawet nie odbija ale podrywa, jakby ktoś od góry ciągnął za sznurek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pabulo Napisano 1 Marzec 2010 Share Napisano 1 Marzec 2010 zgadzam sie obrazek ok ale animacja słaba. ruch mocno nienaturalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi