Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Hej!

Praca leciutko z okazji nadchodzącej premiery gry Battlefield Bad Company 2 lecz prawdę mówiąc sam granat zrobiłem jakiś rok temu.

Przygotowałem ją pod tapetę systemową w rozdzielczości 1920x1200, można ją pobrać [tutaj]. O ile się komuś spodoba ;)

Moim celem nie było "zrównanie" się poziomem z pierwowzorem choć nie mówię, że nie chciałbym :). Była to po prostu troszkę wolna kreacja. Nie wiem co to jest za podłoże ale jakoś mi leży :P

Aktualnie leci rendering animacji tego granatu, jeżeli wszystko pójdzie ok możliwe, że go wkrótce opublikuje.

pozdro :)

3Ds, vray, photoshop

bad_company_2_grenade_med.jpg

I w końcu animacja, rendering prawie zabił mojego kompa ;) Link poniżej :)

http://sebastianzielinski.blogspot.com/2010/02/bad-company-2-grenade-animation.html

Edytowane przez Weapon Of Choice
  • Odpowiedzi 9
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano (edytowane)

no mało coś podobny do ogrinału:

Grenade.jpg

5159.2.jpg

ale sam powiedziałeś że "Moim celem nie było "zrównanie" się poziomem z pierwowzorem choć nie mówię, że nie chciałbym :)"

Edytowane przez indian
Napisano

Nieźle... nawet bardzo, ale jak dla mnie trochę za szybko się zatrzymuję. Podłoże to jakaś metaliczna płyta więc pewnie granat będzie się odbijać trochę dłużej.

Napisano

nienaturalna ta animacja, nie mam granata (-u) pod ręką, ale chyba nie odbijałby się od podłoża w ten sposób, ale po prostu poturlał;) Ten sprawia wrażenie, że jest z kauczuku, poza tym on się nawet nie odbija ale podrywa, jakby ktoś od góry ciągnął za sznurek.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności