Tarkus Napisano 18 Luty 2010 Share Napisano 18 Luty 2010 (edytowane) Witam, W przerwie po sesji zacząłem sobie dłubać autko. W zamierzeniu ma to być trening (tak modnego ostatnio na forum ;) ) modelowania mid-poly. Na razie początek samej bazy: Bok praktycznie jeszcze nie ruszony. Wszelkie uwagi i podpowiedzi mile widziane. Edytowane 20 Luty 2010 przez Tarkus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latos Napisano 18 Luty 2010 Share Napisano 18 Luty 2010 Linie nie powinny od tak się urywać jak to masz zrobione w przejściu z maski na szyby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarkus Napisano 18 Luty 2010 Autor Share Napisano 18 Luty 2010 Tak wiem, ale: Bok praktycznie jeszcze nie ruszony. co zresztą widać po różnicy w gęstości siatki ;) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarkus Napisano 20 Luty 2010 Autor Share Napisano 20 Luty 2010 Mały update: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berger Napisano 20 Luty 2010 Share Napisano 20 Luty 2010 Otwory na światła mogłeś zostawić, znacznie szybciej później pójdzie z kloszem i osłoną na niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 20 Luty 2010 Share Napisano 20 Luty 2010 Ma racje. Ale siatka daje rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M4rcus Napisano 20 Luty 2010 Share Napisano 20 Luty 2010 kazdy ma swoja metode na siatke widze:P ja biore 2-3 fotki autka (zawsze perspektywa przod-bok i tyl-bok) i rysuje recznie linie siatki:) wiem jak robic profile etc. i cala siatka jest zagospodarowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi