Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Nie wiem o co tu chodzi, ale jak wszyscy zamieszczją postepy w pracy, to i ja...

Na dzień dobry rysuję postać. Bez szczegółów (myszka i tak mi nie pozwoli) - chodzi tylko o uchwycenie proporcji i postawy. Nastepnie wypełniam rysunek kolorem zblizonym do docelewego. Reszta to praca z warstwami i narzedziami rozjaśnianie, sciemnianie i smużenie (1). Dodaję obraz W. Blake \"The Great Red Dragon and the Woman Clothed in Sun\", kawałek ogona smoka kopiuję na misia (2)

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 2,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Reszta to zwykła zabawa. robię tło układam kompozycję. Wygląda jak wyglada

Napisano
  • Autor

Trochę jeszcze pogładziłem i do domu.

Saluto!

Napisano

Podoba mi sie technika jaką nalozyles kolor na postac, ale calosc jest troche bez przekazu. Za to przypomniala mi sie fotka z dziecinstwa :)

Napisano
  • Autor

A jaki tu przekaz, skoro robiłem to na odwal się i to przed południem! A zdjęcie, rzeczywiście, ma coś w sobie z klimatu ksiązki (bez obrazy!) Też miałem plakat z takim Conanem (bo to Conan, nie?)

Napisano
  • Autor

Oh ty Karol! to on ma takie kolory!? Mój był ze Świata młodych czy innego Na Przełaj, więc kolorki bardziej sie dusiły. Sam nie wiem co lepsze

Napisano
  • Autor

sorry, to znów ja - ałtor. Spojrzałem na tego dragona, a tu gały jakby szczotką namalowene! tak mnie gość wkurzył, że go obsmarowałem na stronie i dobrze mu tak!

Napisano

witam

Ciekawa praca.Wszystko by bylo jeszcze przyjemniejsze w ogladaniu gdybys zrobil cos z tą twarzą,jest nienaturalna,plaska jak maska.Trzymam kciuki i życze powodzenia

Napisano
  • Autor

Dobra, widzę, że wszyscy tu cięzko pracują - i ja wezmę sie do roboty. Zmieniam kompozycję - na poprzedniej rzeczywiście nic się działo. Umieszczę Szczerbatą Lalę w jego łazience. Poznajmy go z tej, jakże higienicznej, strony. Na razie zrobiłem tyle - wstepny skic jego odbicia w lustrze.

Napisano
  • Autor

Męczy mnie wpatrywanie sie w niemyte zęby Lali. Jak łaskawy moderator pozwoli, wezmę się za coś innego

Napisano
  • Autor

Męczy mnie wpatrywanie sie w niemyte zęby Lali. Jak łaskawy moderator pozwoli, wezmę się za coś innego

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.