hrypa Napisano 30 Kwiecień 2004 Napisano 30 Kwiecień 2004 Nie wiem o co tu chodzi, ale jak wszyscy zamieszczją postepy w pracy, to i ja... Na dzień dobry rysuję postać. Bez szczegółów (myszka i tak mi nie pozwoli) - chodzi tylko o uchwycenie proporcji i postawy. Nastepnie wypełniam rysunek kolorem zblizonym do docelewego. Reszta to praca z warstwami i narzedziami rozjaśnianie, sciemnianie i smużenie (1). Dodaję obraz W. Blake \"The Great Red Dragon and the Woman Clothed in Sun\", kawałek ogona smoka kopiuję na misia (2)
hrypa Napisano 30 Kwiecień 2004 Autor Napisano 30 Kwiecień 2004 Reszta to zwykła zabawa. robię tło układam kompozycję. Wygląda jak wyglada
hrypa Napisano 30 Kwiecień 2004 Autor Napisano 30 Kwiecień 2004 Trochę jeszcze pogładziłem i do domu. Saluto!
SansSerif Napisano 30 Kwiecień 2004 Napisano 30 Kwiecień 2004 hmm `wyglada jak wyglada`. dzieki za tutorial.
leander Napisano 30 Kwiecień 2004 Napisano 30 Kwiecień 2004 Podoba mi sie technika jaką nalozyles kolor na postac, ale calosc jest troche bez przekazu. Za to przypomniala mi sie fotka z dziecinstwa :)
hrypa Napisano 30 Kwiecień 2004 Autor Napisano 30 Kwiecień 2004 A jaki tu przekaz, skoro robiłem to na odwal się i to przed południem! A zdjęcie, rzeczywiście, ma coś w sobie z klimatu ksiązki (bez obrazy!) Też miałem plakat z takim Conanem (bo to Conan, nie?)
leander Napisano 30 Kwiecień 2004 Napisano 30 Kwiecień 2004 Postac zapewne inspirowana Connanem, ale konkretnie to bylo to: http://www.starkelly.com/manowar/image/kingsofmetal_jacket.jpg
hrypa Napisano 30 Kwiecień 2004 Autor Napisano 30 Kwiecień 2004 Oh ty Karol! to on ma takie kolory!? Mój był ze Świata młodych czy innego Na Przełaj, więc kolorki bardziej sie dusiły. Sam nie wiem co lepsze
hrypa Napisano 30 Kwiecień 2004 Autor Napisano 30 Kwiecień 2004 sorry, to znów ja - ałtor. Spojrzałem na tego dragona, a tu gały jakby szczotką namalowene! tak mnie gość wkurzył, że go obsmarowałem na stronie i dobrze mu tak!
adek Napisano 30 Kwiecień 2004 Napisano 30 Kwiecień 2004 no faktycznie ... fajna sprawa ... po skonczonej bitwie bedzie kolejny tutorial na max3d.pl!
smart Napisano 1 Maj 2004 Napisano 1 Maj 2004 witam Ciekawa praca.Wszystko by bylo jeszcze przyjemniejsze w ogladaniu gdybys zrobil cos z tą twarzą,jest nienaturalna,plaska jak maska.Trzymam kciuki i życze powodzenia
hrypa Napisano 5 Maj 2004 Autor Napisano 5 Maj 2004 Dobra, widzę, że wszyscy tu cięzko pracują - i ja wezmę sie do roboty. Zmieniam kompozycję - na poprzedniej rzeczywiście nic się działo. Umieszczę Szczerbatą Lalę w jego łazience. Poznajmy go z tej, jakże higienicznej, strony. Na razie zrobiłem tyle - wstepny skic jego odbicia w lustrze.
hrypa Napisano 7 Maj 2004 Autor Napisano 7 Maj 2004 Męczy mnie wpatrywanie sie w niemyte zęby Lali. Jak łaskawy moderator pozwoli, wezmę się za coś innego
hrypa Napisano 7 Maj 2004 Autor Napisano 7 Maj 2004 Męczy mnie wpatrywanie sie w niemyte zęby Lali. Jak łaskawy moderator pozwoli, wezmę się za coś innego
Rekomendowane odpowiedzi