Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Dłubie tak sobie w wolnym czasie nowe Audi a5 sportback. Nie mam za wiele czasu na modelowanie dlatego wolno idzie niestety :/ Może ten wątek mnie zmobilizuje do szybszej pracy. Jest jeszcze parę błędów do poprawienia, ale wszystko na spokojnie się wyklepie:) screeny i siatka przed ms:

983f1c5bd2.jpg

484a765013.jpg

61ad025e70.jpg

513cd1176c.jpg

Edytowane przez trosiek

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 3,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

te ostre przejścia robisz smooth group'ami ? Co dalej zagęszczasz siate i tniesz resztę detalu czy jak ? Bo póki co robisz podobnie jak ja a dwa razy szybciej i lepiej :D

Napisano

Trosiek: masz fajna sygnaturke...zainspiruj sie nia i wez ten model jakos fajnie zaprezentuj.

Niech nie bedzie to 2349 audi w tym tygodniu, ktore wyglada tak samo. Jedziesz dobrze, troche inwencji i swiat oszaleje, dziewczyny sie pojawia i bedzie milo.

Napisano

trosiek: nie wiem tylko po co wycianałeś otwory na światła, gdybyś je zostawił robienie potem klosza czy osłony było by o niebo szybsze i prostsze.

Napisano
  • Autor

racja. zaczynam dostrzegać wady tego co zrobiłem :/ pierwszy model tą metodą dlatego tak wyszło

Napisano

eh, chyba tylko ja zostalem ktory modeluje po staremu:P

bez smothing groupsow, edge crease czy siatki mid poly :(

Napisano

M4rcus: Nie wazne jak ! wazne aby był efekt :) Mi nie wychodzi to się uczę nowej metody :D

Napisano

No ładnie to wygląda.

A modelowanie wszystkiego od razu to jest przeszłość, ta metoda daje lepsze efekty w krótszym czasie.

Chociaż stosuje się ja też żeby klosze ładnie pasowały a ty je wyciąłeś:P

Napisano

dopasowane gotowe klosze sa dla slabych XD

niezle Trosiek, bylebys trzymal tak poziom przez caly model:)