Jacek07 Napisano 28 Luty 2010 Share Napisano 28 Luty 2010 Proste pytanko - Gdzie znikają posty zakładane w tym dziale ? Założyłem niedawno konkretne pytanie o sterowniki wyświetlania. Myślałem, że ktoś odpowiedzialny odpowie na to pytanie... Dziś tematu już nie ma :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 28 Luty 2010 Share Napisano 28 Luty 2010 nie znikają ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandragora Napisano 28 Luty 2010 Share Napisano 28 Luty 2010 To wcale nie jest takie proste, mnie zniknęły odpowiedzi do niektórych wątków które napisałem. Gdyby to jeszcze nie były związane z tematem to bym zrozumiał ale były. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 28 Luty 2010 Share Napisano 28 Luty 2010 Chodzi o ten wątek ─ http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=66091? Nie zniknął. Tkwi na swym stałym miejscu od czasu swojego istnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi