Napisano 3 Marzec 201015 l witam. Dlubie sobie powoli od jakiegoś czasu. 3Dmax 2009 + vray + PS i wieksza rozdzialka : [/img] Edytowane 3 Marzec 201015 l przez Samot-nick
Napisano 4 Marzec 201015 l Jak dla mnie wygląda świetnie. Czy wszystkie modele są twoje. Jak możesz to zrób ujecie z lustrem, chciałbym zobaczyć detal z bliska. pozdro
Napisano 4 Marzec 201015 l Ekstra pomieszczenie, lekko lewituje ci stolik dobrze to widac na wiekszej roździalce, imo bibloteczka troszkę za ciemna i moze mogła by nie byc taka matowa. Sufitem i lustrem zabijasz ekstra;) PS Obrazek za oknem ma w inna strone cienie niz w pomieszczeniu
Napisano 4 Marzec 201015 l Robisz bardzo ladne prace, to juz kolejna taka. Sufit, lampa, lustro swietnie dzialaja. W moim odczuciu kolory za oknem zaburzaja troszke calosc tonacji. Moga ja lamac, ale one sa takie zwyczajne jak na dzialce lub w parku..moze warto tak dobrac aby pozbyc sie efektu "w srodku magia, na zewnatrz szara rzeczywistosc" Choc paradoksalnie szaro jest w srodku, ale mysle tu o wysmakowanym klimacie. Tam za oknem pasowaloby cos dostojnego, jak w hollywodzkim filmie by zbudowalo range. Co o tym myslisz? Nie bardzo sie znam na architekturze wiec moge cos sugerowac w ciemno, ale dodalbym na tym etapie kilka obiektow, ktore rozluznia piony i poziomy. Moze jakas duza roslina na fikusnej podstawce, zaslony tez bardziej upiete na dole i przez co lekko po luku rozchodzace sie w gore. Jakies wazy, moze globus...cos co nada troche swobody i pewnej trzymanej w ryzach przytulnosci:) Anyway, trzymam kciuki i wiem, ze bedzie swietna rzecz. Moglbys w wolnej chwili napisac cos o procesie decyzyjnym, jak podchodzisz do planowania takiej pracy, czy cos projektujesz, bazujesz na modelach z reala,itd.
Napisano 5 Marzec 201015 l Autor a wiec po kolei: modele w wspanialej większości wypadków Evermotion lub inne firmy, lustro tez. stolik ma jeszcze takie male dystanse pod krawędziami dlatego wygląda jak wygląda. Background, hie hie, fakt tam słońce świeci z innej strony :) może poszukam czegoś innego. Bardzo często jest tak ze podczas wertowania jakiegoś magazynu o wystroju wnętrz zobaczę jakiś fajny patent i zaczynam się zastanawiać jakby to wyglądało jakby z tym troszkę pokombinować.Czasami jest to fajne krzeslo, innym razem ciekawie zrobiony prysznic. W czasie pracy w maxie 70-80 % pomysłów idzie do kosza czasami ludziska cos podpowiedza, czasami zona wpadnie z krytyka. Generalnie nie planuje robie co mi do banki przyjdzie a potem zmieniam te 70-80 % :)
Napisano 7 Marzec 201015 l Autor oki teraz jest tak: i wiekszy rozmiar: [/img] tak myślałem nad jakimiś wazami czy czymś, jak mówił Paweł ale jakoś niczego fajnego nie mogę dopasować wiec chyba zostanie tak.
Napisano 7 Marzec 201015 l Nie pasuje mi widok za oknem, raz że jest chyba za bardzo nasycony, dwa jeśli tam faktycznie jest taka zieleń to cień w pomieszczeniu nie byłby czysty. Fajne modele.