Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Na wstępie się przywitam, gdyż jestem tu nowy. Jako że rozpoczynam przelewanie moich myśli na cyfrowy papier, miło Mi będzie jeśli ktoś mi w tym

potowarzyszy. Zacząłem od szkicu postaci, jako że nie mam doświadczenia, pomyślałem że nieruchoma postać na początek będzie w sam raz. Nie mam pomysłu gdzie tego zrobotyzowanego gracza futurystycznej piłki ręcznej, umieścić.Chodzi mi o tło, nie mam koncepcji. Będę wdzięczny za wszystkie uwagi

to pozdrawiam

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

No to dalej ćwiczę, nie wiem czy zmierzam w dobrym kierunku, dodałem kolejną postać.Kurde to jeszcze nie to, chyba źle zacząłem,mało dynamizmu w tym,początki bywają trudne...

Edytowane przez pacific

Napisano

Ujęcie en face jest bardzo statyczne, symetria postaci stojącej nieruchomo przodem niespecjalnie kojarzy się z grą, sportem. Dobrze byłoby przemyśleć zmianę kąta ukazania postaci.

Napisano

Mnie się osobiście zdaje, że to idzie bardziej w stronę jakichś superżołnierzy/superbohaterów. może to dlatego, że ja sobie futurystyczny sport wyobrażam mało oryginalnie. Bo niby po co im jakieś super armory i nanotechnologia czy coś, no chyba, że nadali grze trochę pikanterii i dorzucili jednoczesną walkę z androidami, czy innymi alienami ;p. Ten ostatni sam jak android wygląda niż jak gracz. :)

No ale to takie moje przemyślenia.

pozdrawiam