kellyq Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 nie mniej, nie więcej nie chcę mi się babrać dalej w tym Link to comment Share on other sites More sharing options...
indian Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 no wyszło bardzo ładnie, skała/głaz/kamień pro. tylko czemu ta jaszczurka nie patrzy się na gniazdo, tylko gdzieś w dal Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlosss Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 scenka spoko, ale ta jaszczurka coś dziwnego ma na twarzy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ulfar999 Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Od kiedy to jaszczurki maja twarze?:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Levus Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 Gębę ta jaszczurka ma jakąś dziwną, no ale ja się znam na jaszczurkach. Renderki ładne, trochę postpro niedorobione, ale bardzo przekonuwyjąco to wygląda. Najładniejszy imo ten z widokiem z góry. Na pozostałych widzę dziwną gębę jaszczurki:D pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts