kellyq Napisano 4 Marzec 2010 Share Napisano 4 Marzec 2010 nie mniej, nie więcej nie chcę mi się babrać dalej w tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 4 Marzec 2010 Share Napisano 4 Marzec 2010 no wyszło bardzo ładnie, skała/głaz/kamień pro. tylko czemu ta jaszczurka nie patrzy się na gniazdo, tylko gdzieś w dal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlosss Napisano 4 Marzec 2010 Share Napisano 4 Marzec 2010 scenka spoko, ale ta jaszczurka coś dziwnego ma na twarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ulfar999 Napisano 4 Marzec 2010 Share Napisano 4 Marzec 2010 Od kiedy to jaszczurki maja twarze?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 6 Marzec 2010 Share Napisano 6 Marzec 2010 Gębę ta jaszczurka ma jakąś dziwną, no ale ja się znam na jaszczurkach. Renderki ładne, trochę postpro niedorobione, ale bardzo przekonuwyjąco to wygląda. Najładniejszy imo ten z widokiem z góry. Na pozostałych widzę dziwną gębę jaszczurki:D pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi