adek Napisano 8 Marzec 2010 Napisano 8 Marzec 2010 Firma Snowball VFX z Tel-Avivu wykonała animację pt. "Round 6". Jest to krótki film stylizowany na cinematic gry. Film można obejrzeć w serwisie Vimeo, natomiast firma ta uruchomiła również bloga na którym zaprezentowane zostały poszczególne etapy tworzenia filmu. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1057
Loopik Napisano 8 Marzec 2010 Napisano 8 Marzec 2010 Film rewelka! Fabularnie przypomina mi wizję przyszłych reality show, gdzie bez prawdziwych trupów i krwi nie będzie wystarczającej widowni.
goat91 Napisano 9 Marzec 2010 Napisano 9 Marzec 2010 o kurcze! niezły klimacik. Jak w dobrym thrilerze :D
Dmk Napisano 9 Marzec 2010 Napisano 9 Marzec 2010 woo o.O świetna akcja, aż sie zaśmuciłem że już się skończyło... dla mnie bomba
Reanimator Napisano 10 Marzec 2010 Napisano 10 Marzec 2010 Zydzi - najpierw przejeli swiatowe media i finanse, a teraz czaja sie na nasza branze!!! ;)
Rekomendowane odpowiedzi