Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

kubel_top.jpg

kubelwagen-porsche-vw.jpg

Biorę się za ten model, wkrótce pierwsze efekty.

Edytowane przez Manver

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 3,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

auto1p.jpg

Hm, posiłkuję się różnymi refkami, więc na razie może ciut odbiegać od zdjęcia wyżej. Na razie 520 poly. Jakieś rady?

Edytowane przez Manver

Napisano
  • Autor

auto2l.jpg

auto3y.jpg

No cóż, nie jestem jakoś szczególnie zadowolony z bryły. Model 999 tri. ;)

Napisano

Masz jakieś blueprinty? Proporcje są totalnie z czapki. Porównaj choćby wielkość kół z karoserią na Twoim modelu i na refce.

Napisano
  • Autor

Faktycznie, a no znalazłem kilka. Ok, poprawię. Do samej siatki masz jakieś zastrzeżenia?

Napisano

Ciężko powiedzieć jak będzie wyglądała siatka jak poprawisz bryłę. Dopracuj ją z blueprintami, potem się zobaczy.

Napisano
  • Autor

auto4.jpg

Poprawiłem dość sporo. Dodałem urwany fragment drzwi, flaka w lewej przedniej oponie - 887 tri, jakieś sugestie?

Edytowane przez Manver

Napisano

olej narazie zniszczenia. zreszta, drzwi by tak nie pekly na mrozie. Nie masz wnetrza kół, to bedize widac, pozatym jak zostalo tri, to mozesz dorobic jeszzce wlot paliwa na masce, lusterka, i pare innych bzdur. Model tez troche odbiega od oryginału jeszcze. Popatrz na refki

Napisano
  • Autor

testrwm.jpg

Panowie, niestety czas mnie goni. Chciałem model skończyć sam dla siebie, no i zrobić coś innego na konkurs. No ale jest okazja na prace, więc wiecie jak jest. ;) Na razie wip, jak widać kontynuuje pomysł z brudem, zniszczeniem i wkrótce rdzą. Mam nadzieje, że skończę.

Felge poprawie.

Napisano
  • Autor

Gonie z teksturą. Na razie prawie skończony diff, no i dziury na alfie.

test_nhxwpr.jpg

Napisano

wrzuc miniaturke z napisem KONIEC, oraz finalny obrazek o rozdzielczosci 800xcostam do 1go postu