Manver Napisano 10 Marzec 2010 Share Napisano 10 Marzec 2010 (edytowane) Biorę się za ten model, wkrótce pierwsze efekty. Edytowane 22 Marzec 2010 przez Manver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manver Napisano 10 Marzec 2010 Autor Share Napisano 10 Marzec 2010 (edytowane) Hm, posiłkuję się różnymi refkami, więc na razie może ciut odbiegać od zdjęcia wyżej. Na razie 520 poly. Jakieś rady? Edytowane 10 Marzec 2010 przez Manver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manver Napisano 10 Marzec 2010 Autor Share Napisano 10 Marzec 2010 No cóż, nie jestem jakoś szczególnie zadowolony z bryły. Model 999 tri. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 10 Marzec 2010 Share Napisano 10 Marzec 2010 Masz jakieś blueprinty? Proporcje są totalnie z czapki. Porównaj choćby wielkość kół z karoserią na Twoim modelu i na refce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manver Napisano 10 Marzec 2010 Autor Share Napisano 10 Marzec 2010 Faktycznie, a no znalazłem kilka. Ok, poprawię. Do samej siatki masz jakieś zastrzeżenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 10 Marzec 2010 Share Napisano 10 Marzec 2010 Ciężko powiedzieć jak będzie wyglądała siatka jak poprawisz bryłę. Dopracuj ją z blueprintami, potem się zobaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manver Napisano 10 Marzec 2010 Autor Share Napisano 10 Marzec 2010 (edytowane) Poprawiłem dość sporo. Dodałem urwany fragment drzwi, flaka w lewej przedniej oponie - 887 tri, jakieś sugestie? Edytowane 10 Marzec 2010 przez Manver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 10 Marzec 2010 Share Napisano 10 Marzec 2010 olej narazie zniszczenia. zreszta, drzwi by tak nie pekly na mrozie. Nie masz wnetrza kół, to bedize widac, pozatym jak zostalo tri, to mozesz dorobic jeszzce wlot paliwa na masce, lusterka, i pare innych bzdur. Model tez troche odbiega od oryginału jeszcze. Popatrz na refki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manver Napisano 12 Marzec 2010 Autor Share Napisano 12 Marzec 2010 Panowie, niestety czas mnie goni. Chciałem model skończyć sam dla siebie, no i zrobić coś innego na konkurs. No ale jest okazja na prace, więc wiecie jak jest. ;) Na razie wip, jak widać kontynuuje pomysł z brudem, zniszczeniem i wkrótce rdzą. Mam nadzieje, że skończę. Felge poprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manver Napisano 13 Marzec 2010 Autor Share Napisano 13 Marzec 2010 Gonie z teksturą. Na razie prawie skończony diff, no i dziury na alfie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manver Napisano 22 Marzec 2010 Autor Share Napisano 22 Marzec 2010 Z mojej strony tyle, jeszcze tylko do jakiegoś silnika wrzucę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 22 Marzec 2010 Share Napisano 22 Marzec 2010 na miniaturce dodaj napis koniec, bo inaczej nie będziesz klasyfikowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 22 Marzec 2010 Share Napisano 22 Marzec 2010 Lepiej nie pokazuj tekstury pls... Wygląda na 256x256 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 22 Marzec 2010 Share Napisano 22 Marzec 2010 wrzuc miniaturke z napisem KONIEC, oraz finalny obrazek o rozdzielczosci 800xcostam do 1go postu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi