ledyr Napisano 10 Marzec 2010 Napisano 10 Marzec 2010 (edytowane) Witam, przymierzam sie do czegos takiego tylko bardziej zabudowana wersje mam na oku: Pozdrawiam, Ledyr Edytowane 13 Marzec 2010 przez ledyr
_michal Napisano 10 Marzec 2010 Napisano 10 Marzec 2010 Ciekaw jestem jak sobie poradzisz z pięcioma kołami i kierownicą przy takim polycouncie :D Chyba, że kierownicę zrobisz płaską na alfie :D
Eric_Draven Napisano 10 Marzec 2010 Napisano 10 Marzec 2010 Ja tam tylniego kola robić nie bede ale temat ciezki i tak przy tym polycouncie i tak. kierownica na plane? :D
ledyr Napisano 12 Marzec 2010 Autor Napisano 12 Marzec 2010 w koncu nie czesto zdarza sie okazja zeby zrobic kierwonice na plejnie wiec nie moglem nie skorzystac :D 998 tris i poki co model skonczony, ew pozniej cos zmienie jesli przy teksturach wyjdzie jakis problem
Eric_Draven Napisano 13 Marzec 2010 Napisano 13 Marzec 2010 pare fajnych pomysłów widzę na modelu. Aż mnie korci żeby skopiować ;) te wgłębienie na kole jest ryzykowne. z każdej odległości prawie bedzie widać wielki sześcian i niczym tego nie zamaskujesz. żadny kolor i normalka tego nie zaokrągli. Ale plejny na uchwyty to już świetny pomysł. Rurke do lusterka możesz zweźić. Wydaje mi sie że nie będzie taka gruba potrzebna, a sie najeb... nakochasz w tym miejscu żeby dobrze alphe zrobić. śliczna kierownica!
ledyr Napisano 16 Marzec 2010 Autor Napisano 16 Marzec 2010 racja wglebienie na kole bylo zle zmienilem i wyszlo rowne 1000
Bruneq Napisano 16 Marzec 2010 Napisano 16 Marzec 2010 wywal te sutki z kól, i wrzuc je na cos innego
ledyr Napisano 16 Marzec 2010 Autor Napisano 16 Marzec 2010 bro poczekaj az skoncze teksture xd poza tym zrobie tak ze bedzie mozna ja zdja bez problemu brunon nie lubisz sutkow? :o
ledyr Napisano 22 Marzec 2010 Autor Napisano 22 Marzec 2010 Niestety poleglem, moze gdybym nie mial takiego bogatego w robote weekendu to skonczylbym ale przz to nei chce mi sie juz patrzec na grafike...zreszta i tak nie wyglada to dobrze :/ stanalem na sklejaniu fotek, mialy dojsc ladne ao i poczyszczenie fotek i napisay itp ale skonczylo sie na tym. moze kiedys skocnze ale watpie xD pozdrawiam :)
Bruneq Napisano 22 Marzec 2010 Napisano 22 Marzec 2010 moze kiedys skocnze ale watpie xD Czemu mnie to nie dziwi? ;)
Rekomendowane odpowiedzi