Napisano 10 Marzec 201015 l Witam, przymierzam sie do czegos takiego tylko bardziej zabudowana wersje mam na oku: Pozdrawiam, Ledyr Edytowane 13 Marzec 201015 l przez ledyr
Napisano 10 Marzec 201015 l Ciekaw jestem jak sobie poradzisz z pięcioma kołami i kierownicą przy takim polycouncie :D Chyba, że kierownicę zrobisz płaską na alfie :D
Napisano 10 Marzec 201015 l Ja tam tylniego kola robić nie bede ale temat ciezki i tak przy tym polycouncie i tak. kierownica na plane? :D
Napisano 12 Marzec 201015 l Autor w koncu nie czesto zdarza sie okazja zeby zrobic kierwonice na plejnie wiec nie moglem nie skorzystac :D 998 tris i poki co model skonczony, ew pozniej cos zmienie jesli przy teksturach wyjdzie jakis problem
Napisano 13 Marzec 201015 l pare fajnych pomysłów widzę na modelu. Aż mnie korci żeby skopiować ;) te wgłębienie na kole jest ryzykowne. z każdej odległości prawie bedzie widać wielki sześcian i niczym tego nie zamaskujesz. żadny kolor i normalka tego nie zaokrągli. Ale plejny na uchwyty to już świetny pomysł. Rurke do lusterka możesz zweźić. Wydaje mi sie że nie będzie taka gruba potrzebna, a sie najeb... nakochasz w tym miejscu żeby dobrze alphe zrobić. śliczna kierownica!
Napisano 16 Marzec 201015 l Autor bro poczekaj az skoncze teksture xd poza tym zrobie tak ze bedzie mozna ja zdja bez problemu brunon nie lubisz sutkow? :o
Napisano 22 Marzec 201015 l Autor Niestety poleglem, moze gdybym nie mial takiego bogatego w robote weekendu to skonczylbym ale przz to nei chce mi sie juz patrzec na grafike...zreszta i tak nie wyglada to dobrze :/ stanalem na sklejaniu fotek, mialy dojsc ladne ao i poczyszczenie fotek i napisay itp ale skonczylo sie na tym. moze kiedys skocnze ale watpie xD pozdrawiam :)
Napisano 22 Marzec 201015 l ledyr napisał: moze kiedys skocnze ale watpie xD Czemu mnie to nie dziwi? ;)