Napisano 13 Marzec 201015 l Nie wiem, czy to dobry dział, ale wydaje mi się najbardziej odpowiedni :) jak myślicie? która wersja lepsza?
Napisano 13 Marzec 201015 l Ja bym z kolei wolał drugą, choć to raczej kwestia gustu. Obie wyglądają moim zdaniem dobrze, choć w życiu bym w takim czymś nie pokazał się publicznie :) po prostu nie mój styl (no chyba że zrobisz wersję ciemniejszą, a najlepiej czarną :P) pozdrawiam
Napisano 13 Marzec 201015 l druga! :) a co to buka z muminkow? kolor mi nie siedzi. I walnij to nie na klate tylko rekaw albo plecy. Tak to jest za skejtowo-sztampowo :P
Napisano 15 Marzec 201015 l Autor ZjedzKota - projekt jest robiony na zaliczenie i kolor koszulki miał być biały... więc nie poszalejemy :) mpta - zgadłeś! to buka! :) zapomniałem dodać, że szkic do koszulki jest projektem nie moim tylko Kasi... moje są jedynie kolory i rozmieszczenie tekstu. ------- wciągające to jak cholera ;) jak ktoś chce się pobawić to zapraszam :) Edytowane 15 Marzec 201015 l przez torm
Napisano 24 Marzec 201015 l robisz to wg. specyfikacji firmy ktora to wykona? Bo chcialbym kontakt do kogos, kto zrobi Ci nadruk przy szwie :)