Pablo Napisano 16 Marzec 2010 Napisano 16 Marzec 2010 Witam, dawno nic dla siebie nie robilem... Soft: Zbrush - morze i postac (baza) 3ds max - wszystko inne Rendering - vray Obrobka - PS pozdr Pablo
KaeMS Napisano 16 Marzec 2010 Napisano 16 Marzec 2010 Ooo, dawno nic od Ciebie nie widziałem. Nie wiem dlaczego ale latarnik sprawia wrazenie jakby mial lordozę i trzymał latarnię w złamanej ręce. Nad oknami też warto byłoby jeszcze chwilę popracować. Pozdrawiam :)
Korbol Napisano 16 Marzec 2010 Napisano 16 Marzec 2010 Wiele rzeczy podoba mi się bardzo... inne mniej, a jeszcze inne wcale....;] Mówiłem, że woda fajna? Dość malowniczo wyjszło. Ale urwał! Źle stanął ..mógł chłop jeździć...
Pablo Napisano 17 Marzec 2010 Autor Napisano 17 Marzec 2010 Dzieki za komenty, pracke ta traktuje raczej jako trening, nie robilem daaawno nic dla siebie i mysle ze nastepne pracki beda coraz lepsze :) Co do reki, wrzuce pozniej screeny , ale bez bicia przyznaje sie ze organika nie jest moja mocna strona (i chyba nie bedzie), poza tym glownie skupilem sie na wodzie. pozdr
Rekomendowane odpowiedzi