Malwurf Napisano 17 Marzec 2010 Share Napisano 17 Marzec 2010 Witam, mógłby mi ktoś podać linka do tutoriala w 3ds max z takim efektem: lub taki efekt obrastania w ksztalcie liter: Będę wielce wdzięczny jak ktoś mi dokładnie ze szczegółami opisze jak taką animację zrobić lub da mi linka do tutoriala, mój poziom wiedzy na temat takich efektów w 3ds max jest niski gdyż moją profesją jest raczej grafika 3d, ewentualnie animacje flash, ale muszę zrobić coś takiego na zaliczenie grafiki 3D na 3 semestrze, dlatego zwracam się o pomoc do obecnych na forum grafików. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 17 Marzec 2010 Share Napisano 17 Marzec 2010 http://www.guruware.at/main/ivy/index.html Ściągaj i testuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malwurf Napisano 17 Marzec 2010 Autor Share Napisano 17 Marzec 2010 dzieki wielkie :) ale ciężko to zakumać jak się przed 20 lat niemieckiego uczyło... mógłbyś mi o tym trochę opowiedzieć ?? bardzo ładnie proszę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi