Napisano 17 Marzec 201015 l Cześć Interesują mnie informacje na temat rekrutacji w Alvernia Studios: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=66086 Składał może ktoś z was tam podanie, dostał odpowiedź, był na rozmowie kwalifikacyjnej, pracuje tam? Wie ktoś może jak ta sprawa wygląda? Chcę się zorientować w sytuacji i będę wdzięczny za jakiekolwiek informacje.
Napisano 20 Marzec 201015 l Na forum siedzi dwóch mocapowców zatrudnionych tam od jakiegoś czasu, ale nie sądzę, żeby umowy pozwalały im cokolwiek pisać (zakładając, że z jakiegoś niewyjaśnionego powodu ktoś informowałby ich o przebiegu rekrutacji). Myślę, ze najłatwiej byłoby wysłać PMkę do Vascoda i cierpiwie czekać na odpowiedź. pzdr
Napisano 26 Marzec 201015 l Witam Alvernia Studios rozpoczęło prace nad szeregiem produkcji filmowych, do których kompletuje zespoły. Produkcje te wymagają konkretnych specjalizacji i pod tym kątem przeglądamy portfolia. Niezależnie od tego wszystkie zgłoszenia trafiają do naszej bazy artystów i na konkretnym etapie produkcji będziemy zgłaszać się do wybranych osób z propozycją współpracy stałej lub okresowej. Pozdrawiam i zachęcam do składania portfolio :) Vascoda
Napisano 26 Marzec 201015 l - modelowanie organiczne i/lub techniczne - znajomość anatomii ludzkiej :D