Kefas Napisano 17 Marzec 2010 Napisano 17 Marzec 2010 Cześć Interesują mnie informacje na temat rekrutacji w Alvernia Studios: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=66086 Składał może ktoś z was tam podanie, dostał odpowiedź, był na rozmowie kwalifikacyjnej, pracuje tam? Wie ktoś może jak ta sprawa wygląda? Chcę się zorientować w sytuacji i będę wdzięczny za jakiekolwiek informacje.
Gość User190 Napisano 20 Marzec 2010 Napisano 20 Marzec 2010 Na forum siedzi dwóch mocapowców zatrudnionych tam od jakiegoś czasu, ale nie sądzę, żeby umowy pozwalały im cokolwiek pisać (zakładając, że z jakiegoś niewyjaśnionego powodu ktoś informowałby ich o przebiegu rekrutacji). Myślę, ze najłatwiej byłoby wysłać PMkę do Vascoda i cierpiwie czekać na odpowiedź. pzdr
Vascoda Napisano 26 Marzec 2010 Napisano 26 Marzec 2010 Witam Alvernia Studios rozpoczęło prace nad szeregiem produkcji filmowych, do których kompletuje zespoły. Produkcje te wymagają konkretnych specjalizacji i pod tym kątem przeglądamy portfolia. Niezależnie od tego wszystkie zgłoszenia trafiają do naszej bazy artystów i na konkretnym etapie produkcji będziemy zgłaszać się do wybranych osób z propozycją współpracy stałej lub okresowej. Pozdrawiam i zachęcam do składania portfolio :) Vascoda
Camel Napisano 26 Marzec 2010 Napisano 26 Marzec 2010 - modelowanie organiczne i/lub techniczne - znajomość anatomii ludzkiej :D
Rekomendowane odpowiedzi