Szantak Napisano 3 Maj 2004 Napisano 3 Maj 2004 Kolorki ok, widać kto to jest, wszystko super... Ale: PŁASKO i gdzie są cienie? ;) Rozumiem, że światło pada od frontu i lekko z prawej strony Thralla - mocniejszy światłocień nadałby pracy bryłowatości. Nie ma cieni od kolców na naramienniku, od nosa i od kłów - powinny być :) Leciutkie cienie od każdego włoska na brodzie nadadzą pracy hiperrealizmu - jedni będą piali z zachwytu, a inni powiedzą że przesadziłeś na maxa - twój wybór ;)
Carioca Napisano 4 Maj 2004 Napisano 4 Maj 2004 Ja to już gdzieś widziałem....Hmmmm to chyba Warcraft??
ikim Napisano 4 Maj 2004 Napisano 4 Maj 2004 kolorki są ok bo je co do joty sciągnąłeś z oryginału, do hiperrealizmu tu daleko ale się broni. mam nadzieje ze pokazesz teraz jakies autorskie studium thralla:)
Mortom Napisano 5 Maj 2004 Napisano 5 Maj 2004 no wiesz to Warcraft III jak złoto. I jak na mnie nawet dobre ale wole jak się wymyśla własne charaktery i nielubie jak ktoś kaluje czyyjąś prace a wszczegulności moich ulubionych mistzów konceptu i modelingu!! lepiej jak weźniesz sobie wyskrobiesz siakiś własny charakter! Pposumowując wogule praca dobra ale ODBIJANA!
Carioca Napisano 9 Maj 2004 Napisano 9 Maj 2004 Popieram powyższą wypowiedź.Popracuj nad czymś własnym a przyniesie tobie więcej satysfakcji.
Rekomendowane odpowiedzi