Phantom Napisano 3 Maj 2004 Napisano 3 Maj 2004 buhahahaha...czasem ash miła jest tak odskocznia od pięknych digitali...po takie...hmm...rysunki...;] chociash bardziej nadaje się na fun.from.hell.pl :) pozdrawiam...
SHIZO Napisano 4 Maj 2004 Napisano 4 Maj 2004 Szantak mam do ciebie prozbe nie umieszczaj na forum wszystkiego co narysujesz w zeszycie =\\ (to zasmieci troche forum). Wybierz swoje najlepsze prace i je pokazuj na forum. Bo tak ni z gruchy ......... dajesz nam ten rysunek do obejrzenia. Ale odrazu powiem ze mi sie nie podoba. Pocwicz przed toba wiele pracy ^_^
dzudzu Napisano 4 Maj 2004 Napisano 4 Maj 2004 dajcie spokój ... Szantak chciał się chyba pochwalić, że załapał dwuznaczność określenia \"dragon ball\" i tyle, nie ma co bić piany (choć prawdą jest stary, że mogłeś się bardziej postarać) :)
Szantak Napisano 4 Maj 2004 Autor Napisano 4 Maj 2004 Jezu, co wy...??? ;) Dobra - moj nastepny rysunek satyryczny w zeszycie w linie bedzie taki jak u Mleczki - nienaganna perspektywa, staranny swiatlocien, stonowane kolory i fotorealistyczne proporcje! :DDD NAPRAWDE nie nadaje sie do Zlotej Galerii??? ;) P.S. Duuuuzo pracy przede mna... ;)
Mortom Napisano 5 Maj 2004 Napisano 5 Maj 2004 ale jaja, FIOLETOWE!! rozwalił mnie klimat tego arta,naprawde!!
Rekomendowane odpowiedzi