Gość Galandiril Napisano 26 Marzec 2010 Share Napisano 26 Marzec 2010 http://img34.imageshack.us/img34/7400/niefart.jpg Dzieje się to jak np przełączę się na inny program, a następnie wrócę do 3ds max'a. Szukałem w google i na forum, ale nic nie znalazłem. Dodam, że zaczęło się tak dziać po instalacji vray'a. Mam Windows'a 7 i max'a w wersji 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blomd Napisano 26 Marzec 2010 Share Napisano 26 Marzec 2010 Sam miałem kiedyś taki problem, ale nie przy przełączaniu na inny program, tylko od pewnego czasu zrobiło się tak na stałe. Spróbuj tam zmienić ustawienia customize>custom UI & defaults switcher - mi pomogło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Galandiril Napisano 26 Marzec 2010 Share Napisano 26 Marzec 2010 (edytowane) Niestety nie pomogło... :( Odinstalowanie programu i ponowna instalacja też nic nie dały. Jak najadę na którąś ikonkę to ona się pojawia. Albo jak zminimalizuje i zmaksymalizuje program to są wszystkie. Ale tak się nie da pracować. Zauważyłem, że jak odpiąłem ten pasek (tzn, że jest luźno, a nie przypięty u góry programu) to ikony nie znikają. Edytowane 26 Marzec 2010 przez Galandiril Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi