Marten Napisano 27 Marzec 2010 Napisano 27 Marzec 2010 Witam Teraz ja postanowiłem zacząć jakąś śmiercionośną konstrukcję z czasów ww2. Flak 36 88m - takie sobie działo, doś popularne, jeżeli można tak napisać, może najbardziej znane poprostu. Tutaj kilka zdjęć, żebyście wiedzieli z czym macie do czynienia : http://www.panzerworld.net/88l56iwm Narazie powstaje model co dalej z tym będzie to się dopiero zobaczy :) Podstawa :
Eddy__ Napisano 27 Marzec 2010 Napisano 27 Marzec 2010 Skoro tak stawiasz sprawę od początku to mam nadzieję, że cała reszta będzie równie okazała :D
wiecho Napisano 27 Marzec 2010 Napisano 27 Marzec 2010 Zapowiada sie ciekawie aby tak dalej to bedzie super model. bledy te co zauwazylem to inaczej wyglada zawor i pokretło ma ramie wygiete w druga strone pozatym super
peter_f Napisano 28 Marzec 2010 Napisano 28 Marzec 2010 Świetny temat i bardzo ładny start! Będę zaglądał! Pozdrawiam Peter
Marten Napisano 3 Kwiecień 2010 Autor Napisano 3 Kwiecień 2010 Mały up, żeby nie było że nic się nie dzieje :) Nie jest to jakiś skończony, kolejny etap, ale co tam Wiecho - masz rację zawór zmieniłem troszkę, wygiąłem do wewnątrz i zmieniłem element łączący. Peter_f - dzięki, zaglądaj, będzie mi miło
wiecho Napisano 3 Kwiecień 2010 Napisano 3 Kwiecień 2010 Marten zaczyna wygladac git :) aby tak dalej z detalem powodzonka w dalszej pracy!
Rekomendowane odpowiedzi