giegu Napisano 4 Maj 2004 Share Napisano 4 Maj 2004 Witam, to jest już moje drugie drzewko jakie zamieszczam na forum, mam nadzieję że ładniejsze niż poprzednie :P Od razu zaznaczam, że już nie mam czasu na poprawki, ale chętnie wysłucham co by to ew było, co jest nie tak. Oczywiście WIEM że coś się podziało z teksturką na kamieniach :?:? (UVW box) nie wiem jak temu zaradzić :( POZDRO!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 4 Maj 2004 Share Napisano 4 Maj 2004 Listki mi sie bardzo podobaja, texturki drzewa fakt jakies takie nijakie zreszta kamieni tez bym zmienil albo jakos lepiej pomapowal. samo drzewko na zgieciach galezi sie troszke za bardzo wygina jakis taki dziwny nienaturalny kat sie robi .Ale listki cycus:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 4 Maj 2004 Share Napisano 4 Maj 2004 aaa zapomnialem a mozna prosic siateczke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giegu Napisano 4 Maj 2004 Autor Share Napisano 4 Maj 2004 hehe, siateczkę?? po co, przecież to nie jest jakiś zwariowany modeling? :):) Kamienie i posadzka to zwykłe boxy po przeróbkach a każdy litek to poly bez smootha, drzewko to już inna historia --> nie mogę sobie poradzić z kańciatością, to nie jest takie proste :( no i te okropne teksury na kamieniach! A materiał listków?? Sami zgadniecie :):) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 4 Maj 2004 Share Napisano 4 Maj 2004 no wlasnie chodzi mi o siateczke drzewka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 4 Maj 2004 Share Napisano 4 Maj 2004 Może dał byś to na jakimś innym serwerze bo interia jest dość marna... Np na to http://www.tripod.lycos.co.uk/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 4 Maj 2004 Share Napisano 4 Maj 2004 ej nie widac obrazkow!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 4 Maj 2004 Share Napisano 4 Maj 2004 napisał empik ej nie widac obrazkow!!! e tam ... interia ładuje się na 512 kb/s jedyne 1,10 min:/. A co do pracki to jak dla mnie super , rzeczywiście te kamienie jakieś takie ale.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giegu Napisano 4 Maj 2004 Autor Share Napisano 4 Maj 2004 Qwa!! pie**d*ona INTERIA!!:[:[ u mnie widać, czekajcie zmienie na LYCOS.UK jak napisał Master Kiełbaster i będzie lepiej ładowało! To było w HI Q jpg ok 200 KB ale teraz dałem ok 130 KB pozdrowka i sorki za kłopoty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 4 Maj 2004 Share Napisano 4 Maj 2004 juz widze te kamienie za bardzo podobne do siebie a to drzewo ma jakies kanciate galezie ale oulem szpox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giegu Napisano 4 Maj 2004 Autor Share Napisano 4 Maj 2004 QWA moment problemy techniczne..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 4 Maj 2004 Share Napisano 4 Maj 2004 dobra po 5 minutach nic nie widac:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gollum Napisano 4 Maj 2004 Share Napisano 4 Maj 2004 Ciemność, CIemność widzem!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giegu Napisano 4 Maj 2004 Autor Share Napisano 4 Maj 2004 Siatka według życzeń ROWR --> teraz to chyba wiecie jak to było robione :P, nie jest najpiękniejsze, jest gęsto :) mój Athlon 1GHz ledwo zipie, ale dawałem smootha w renderze a listki na czas robienia innych elementów ukrywałem :):):) Ps: zostaję przy Interii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi