Frank600 Napisano 3 Kwiecień 2010 Share Napisano 3 Kwiecień 2010 Witam , może ktoś mi pomoże , próbuje wgrać Adobe Camera Raw ( plugin ) ale wyskakuje mi błąd . Próbowałem z różnymi wersjami ale dzieje się to samo . Pracuje na Photoshop CS3 . Jak Wy to robiliście , bo może robię coś po lamersku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 3 Kwiecień 2010 Share Napisano 3 Kwiecień 2010 nie masz tego w standardzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torm Napisano 3 Kwiecień 2010 Share Napisano 3 Kwiecień 2010 jaki błąd Ci wyskakuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frank600 Napisano 3 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torm Napisano 3 Kwiecień 2010 Share Napisano 3 Kwiecień 2010 a jaki masz aparat? i jaką wersję pluginu używasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frank600 Napisano 3 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2010 Cieniacki FujiFilm A850 a plugin CR 4.5 . Ale chodzi mi bardziej o podkręcanie cyfrowych obrazków . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torm Napisano 3 Kwiecień 2010 Share Napisano 3 Kwiecień 2010 zassaj to: http://www.adobe.com/support/downloads/detail.jsp?ftpID=382 instrukcja (w razie jakbyś nie mógł znaleźć): To install with Adobe Creative Suite 3 or Photoshop CS3: 1. Exit Photoshop CS3. 2. Open My Computer. 3. Double-click Local Disk (C:). 4. Navigate to: (Please read directory carefully) Program Files\Common Files\Adobe\Plug-Ins\CS3\File Formats 5. Move the existing Camera Raw.8bi plug-in to another location (for example, a new folder on your desktop). Ensure you keep this version in case you need to revert back. 6. Copy the Camera Raw plug-in, Camera Raw.8bi, from the download into the same folder as Step 4. 7. Launch Photoshop CS3 or Adobe Bridge. Note: If generic camera thumbnails appear in Adobe Bridge, follow these steps: 1. Check to make sure the plug-in was installed in the correct directory in step 4 above. 2. Start Bridge. 3. Choose Tools > Cache > Purge Central Cache. Important: Purging the Central Cache deletes cached thumbnail information for all folders. It also deletes labels, ratings, and rotation settings for read-only files (for example, files on a CD or locked files) or file formats that don't have XMP support. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frank600 Napisano 3 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2010 Dzięki za info . Próbowałem ale Win7 wchodze w Program Files\Common Files\Adobe\ .... i dalej niemam tych folderów , które tam są napisane . Pokombinuję jeszcze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torm Napisano 4 Kwiecień 2010 Share Napisano 4 Kwiecień 2010 poszukaj tych folderów przez wyszukiwarkę windowsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi