Napisano 5 Kwiecień 201014 l Witam, Pierwszym postem na forum zawitam z moim Skyline'em. Praca jest wykonana w Photoshopie. Baza: VT: Tworząc powyższy projekt miałem na celu "orzeźwienie" Nissana i na dodaniu dzieła coś w stylu "Artystycznym"? ;) Edytowane 5 Kwiecień 201014 l przez Nexert rozmiar obrazka
Napisano 5 Kwiecień 201014 l To co robisz to coś w rodzaju fotomontażu czy praca od zera na krzywych gradientami ? Jest problem z takimi pracami bo nie wiem czy mozna jakoś ocenić warsztat gdy nie wiem jak co było robione, więc w sumie muszę skupić się na efekcie końcowym. Wyszło fajnie, tylko światło na samochodzie sprawia wrażenie studyjnego, a na tło dałeś eksterior. Mam też wrażenie że nie gra perspektywa tła z pojazdem. Lusterko bliżej widza jakby lekko nieostre. Nie jestem wielkim fanem VT, ale ogólne wrażenie spoko :)
Napisano 5 Kwiecień 201014 l No właśnie, ogólne wrażenie spoko, ale mógłbyś napisać coś o samym procesie tworzenia;)
Napisano 6 Kwiecień 201014 l Praca na prawdę dobra. Moim zdaniem najbardziej można się przyczepić do lewego lusterka, szyb i felg - gradienty są najbardziej sztuczne.