Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

logo.jpg

Witam w kolejnej edycji Minibitwy.

Tym razem wybrałem do odwzorowania Rolex Learning Center zaprojektowane przez SANAA.

Termin przedłużony, do 10.05.2010 do północy.

Zdjęcie referencyjne:

refer.jpg

Link do zdjęcia w wyższej rozdzielczości: HiRes

Oficjalna strona obiektu: http://www.rolexlearningcenter.ch

Więcej zdjęć: http://www.arquidiario.com/2010/02/sanaa-hace-fluir-el-saber-en-lausana.html

I jeszcze plan budynku:

plan_mini.jpg

oraz link do większej wersji: Plan HiRes

Zapraszam do zabawy, proszę również o informacje kto jest chętny do wzięcia udziału, będę uzupełniał listę uczestników.

Pozdrawiam i życzę powodzenia.

Edytowane przez mrowek

• Odpowiedzi 21
  • Wyświetleń 3,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Hoho, ostro Panie pocisnąłeś:) Ja na razie wstrzymuję się z decyzją

Napisano
  • Autor

Widzę że zainteresowanie tematem minimalne, czyżby piękna ostatnio pogoda nie sprzyjała marnowaniu życia przed komputerem, czy może przesadziłem z referką?

No chyba że wszyscy po cichu rzeźbią i ostatniego dnia chcą zaatakować z zaskoczenia... :)

Dajcie znać co z bitwą, bo zwątpiłem:)

Napisano

referka może nie jest jakaś wybitnie ciężka jeśli chce się robić tylko to co na zdjęciu nie martwiąc się ogółem ale akurat czas średni na bitwe dla mnie

Napisano
  • Autor

Skoro nikt chętny się nie zgłosił, rozumiem że bitwa jest anulowana?

Proszę w takim razie zainteresowanych o info jaki termin Wam pasuje. Po majówce może?

Wybiorę coś prostszego, np. jedną z propozycji zapostowanych przez grzegerz w wątku poprzedniej bitwy. Chyba że ktoś ma jeszcze jakieś propozycje?

Pozdrawiam

Napisano

Mi się refka podoba, tylko z czasem kiepsko. Może się uda wygospodarować coś i spróbuje sił.

Napisano
  • Autor

Skoro są chętni to przedłużam termin. Na razie 10 maja, zobaczymy jak pójdzie:)

Napisano

Za grube tematy wybierane są jakoś ostatnio pod te mini-bitwy i dlatego mało chętnych jest.

Napisano

Ja jestem za anulowaniem obecnej bitwy...dla jednego chętnego chyba nie ma co przedłużać aż do 10tego, było sporo czasu a nikt nic nie pokazał. Proponuję również wstawić sonde 2-dniową na następną mini-bitwe z kilkoma propozycjami tak jak się to odbyło w obecnym speedsculptingu.

Pozdrawiam.

Napisano
  • Autor

Z tą sondą do kolejnej edycji to chyba dobry pomysł.

Jeśli zaś chodzi o obecną edycję to na razie termin jest przedłużony. Ponieważ wyjeżdżam i będę z dala od cywilizacji przez kilka dni, zostawiam temat i zobaczę co będzie jak wrócę:)

Pozdrawiam

Napisano

Wracam do grafiki po pewnej przerwie. Przepraszam za niedopasowanie formatu do referencji, ale robiłem wszystko w krótkim czasie, ponieważ dopiero dzisiaj rano zobaczyłem mini-bitwę na forum i stwierdziłem, że to dobra motywacja by powrócić do grafiki.

rolexlolex.jpg

Jak będę miał chwile czasu to jeszcze to pomęczę? Z góry dziękuje za wyrozumiałość i rady.

Edytowane przez borob92

Napisano
  • Autor

O, jednak widzę że ktoś dał radę skończyć. Gratuluje ukończenia, szybko poszło:)

Czy w takim razie ktoś jeszcze nad tym siedzi?

Napisano

termin był do dzisiaj...więc chyba borob92 wygrał:) i całkiem spoko mu wyszło poza proporcjami i geometria.

dajcie następny temat.

Napisano
  • Autor
termin był do dzisiaj...więc chyba borob92 wygrał:) i całkiem spoko mu wyszło poza proporcjami i geometria.

dajcie następny temat.

Spokojnie, termin jest do północy:)

W takim razie jeszcze skończę moją.

Napisano

No to ja może jak będę miał chwile to poprawię geometrię no i ogólny zarys. Ale nie obiecuję, nie wiem czy podołam coś ruszyć, bo z czasem krucho:)

3.jpg

Więcej nic nie ruszę. Czekam na następną mini-bitwę no i na bitwę 3D

Edytowane przez borob92

Napisano

No no mrowek, calkiem elo.