mrowek Napisano 17 Kwiecień 2010 Share Napisano 17 Kwiecień 2010 (edytowane) Witam w kolejnej edycji Minibitwy. Tym razem wybrałem do odwzorowania Rolex Learning Center zaprojektowane przez SANAA. Termin przedłużony, do 10.05.2010 do północy. Zdjęcie referencyjne: Link do zdjęcia w wyższej rozdzielczości: HiRes Oficjalna strona obiektu: http://www.rolexlearningcenter.ch Więcej zdjęć: http://www.arquidiario.com/2010/02/sanaa-hace-fluir-el-saber-en-lausana.html I jeszcze plan budynku: oraz link do większej wersji: Plan HiRes Zapraszam do zabawy, proszę również o informacje kto jest chętny do wzięcia udziału, będę uzupełniał listę uczestników. Pozdrawiam i życzę powodzenia. Edytowane 27 Kwiecień 2010 przez mrowek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 17 Kwiecień 2010 Share Napisano 17 Kwiecień 2010 Hoho, ostro Panie pocisnąłeś:) Ja na razie wstrzymuję się z decyzją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrowek Napisano 23 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2010 Widzę że zainteresowanie tematem minimalne, czyżby piękna ostatnio pogoda nie sprzyjała marnowaniu życia przed komputerem, czy może przesadziłem z referką? No chyba że wszyscy po cichu rzeźbią i ostatniego dnia chcą zaatakować z zaskoczenia... :) Dajcie znać co z bitwą, bo zwątpiłem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 23 Kwiecień 2010 Share Napisano 23 Kwiecień 2010 Hmm... Chyba za trudna referka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_m Napisano 23 Kwiecień 2010 Share Napisano 23 Kwiecień 2010 Ambitnie pojechałeś :) Projekt ciekawy ale chyba nie na 10 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 23 Kwiecień 2010 Share Napisano 23 Kwiecień 2010 referka może nie jest jakaś wybitnie ciężka jeśli chce się robić tylko to co na zdjęciu nie martwiąc się ogółem ale akurat czas średni na bitwe dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrowek Napisano 27 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2010 Skoro nikt chętny się nie zgłosił, rozumiem że bitwa jest anulowana? Proszę w takim razie zainteresowanych o info jaki termin Wam pasuje. Po majówce może? Wybiorę coś prostszego, np. jedną z propozycji zapostowanych przez grzegerz w wątku poprzedniej bitwy. Chyba że ktoś ma jeszcze jakieś propozycje? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 27 Kwiecień 2010 Share Napisano 27 Kwiecień 2010 ja luźna propozycja. zostawiamy temat ale termin od dzisiaj do ok 10 maja, dwa tyg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PICsell Napisano 27 Kwiecień 2010 Share Napisano 27 Kwiecień 2010 Mi się refka podoba, tylko z czasem kiepsko. Może się uda wygospodarować coś i spróbuje sił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrowek Napisano 27 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2010 Skoro są chętni to przedłużam termin. Na razie 10 maja, zobaczymy jak pójdzie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 28 Kwiecień 2010 Share Napisano 28 Kwiecień 2010 Za grube tematy wybierane są jakoś ostatnio pod te mini-bitwy i dlatego mało chętnych jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 28 Kwiecień 2010 Share Napisano 28 Kwiecień 2010 Ja jestem za anulowaniem obecnej bitwy...dla jednego chętnego chyba nie ma co przedłużać aż do 10tego, było sporo czasu a nikt nic nie pokazał. Proponuję również wstawić sonde 2-dniową na następną mini-bitwe z kilkoma propozycjami tak jak się to odbyło w obecnym speedsculptingu. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrowek Napisano 29 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2010 Z tą sondą do kolejnej edycji to chyba dobry pomysł. Jeśli zaś chodzi o obecną edycję to na razie termin jest przedłużony. Ponieważ wyjeżdżam i będę z dala od cywilizacji przez kilka dni, zostawiam temat i zobaczę co będzie jak wrócę:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borob92 Napisano 8 Maj 2010 Share Napisano 8 Maj 2010 (edytowane) Wracam do grafiki po pewnej przerwie. Przepraszam za niedopasowanie formatu do referencji, ale robiłem wszystko w krótkim czasie, ponieważ dopiero dzisiaj rano zobaczyłem mini-bitwę na forum i stwierdziłem, że to dobra motywacja by powrócić do grafiki. Jak będę miał chwile czasu to jeszcze to pomęczę? Z góry dziękuje za wyrozumiałość i rady. Edytowane 8 Maj 2010 przez borob92 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrowek Napisano 10 Maj 2010 Autor Share Napisano 10 Maj 2010 O, jednak widzę że ktoś dał radę skończyć. Gratuluje ukończenia, szybko poszło:) Czy w takim razie ktoś jeszcze nad tym siedzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 10 Maj 2010 Share Napisano 10 Maj 2010 termin był do dzisiaj...więc chyba borob92 wygrał:) i całkiem spoko mu wyszło poza proporcjami i geometria. dajcie następny temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrowek Napisano 10 Maj 2010 Autor Share Napisano 10 Maj 2010 termin był do dzisiaj...więc chyba borob92 wygrał:) i całkiem spoko mu wyszło poza proporcjami i geometria. dajcie następny temat. Spokojnie, termin jest do północy:) W takim razie jeszcze skończę moją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borob92 Napisano 10 Maj 2010 Share Napisano 10 Maj 2010 (edytowane) No to ja może jak będę miał chwile to poprawię geometrię no i ogólny zarys. Ale nie obiecuję, nie wiem czy podołam coś ruszyć, bo z czasem krucho:) Więcej nic nie ruszę. Czekam na następną mini-bitwę no i na bitwę 3D Edytowane 10 Maj 2010 przez borob92 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PICsell Napisano 10 Maj 2010 Share Napisano 10 Maj 2010 Załączcie też siateczki do prac. Wyszło całkiem całkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrowek Napisano 10 Maj 2010 Autor Share Napisano 10 Maj 2010 Wrzucam zatem moją wersję: siatka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 11 Maj 2010 Share Napisano 11 Maj 2010 No no mrowek, calkiem elo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrowek Napisano 12 Maj 2010 Autor Share Napisano 12 Maj 2010 Jako że termin zamieszczania prac minął, zamieściłem sondę do tej edycji minibitwy. Sonda znajduje się pod adresem http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=67931 Mam nadzieję że dobrze wszystko ustawiłem:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi