Napisano 20 Kwiecień 201015 l Witam Mam do was pytanie jak wykonać najbardziej optymalne opony do ciągnika rolniczego. Chciałbym aby w miarę realnie wyglądały ale nie zajmowały aż tyle poly po konwercie to edit mesh. Moja opona ma jakieś 17k poly chciałbym coś poniżej 10k. Ja robiłem to z tuby, więc słucham waszych propozycji albo jeśli bylibyście tak mili to zrobili swoimi sposobami i przedstawili ilość poly oraz sposób wykonania. http://img682.imageshack.us/i/foto1high.png/
Napisano 23 Kwiecień 201015 l Autor hmm temu kolesiowi też nie wyszły takie jak na screenach początkowych, ale myślę iż one miały by pokaźną ilość poly. Ja bym chciał zmieścić się w 10k ponieważ moje modele głównie idą do gier jako modyfikacja więc muszą być w miarę low poly.
Napisano 23 Kwiecień 201015 l Do gry 10k poly na koło? W wersji low poly takie koło to powinno mieć znacznie mniej. Najlepiej to zrób high poly i wypal dobrą normal mapę.
Napisano 24 Kwiecień 201015 l Autor Niestety normal mapy mogę wykorzystać do kabiny jakieś przyciski i temu podobne ale w kołach raczej się nie sprawdzą. Czekam na dalsze propozycje.