Napisano 27 Kwiecień 201014 l W tym roku Google zaszalało i przyznało Blenderowi 10 slotów dla studentów :) A tu mała lista zaakceptowanych projektów :) Student --------Nazwa projektu-------------------- Mentor # Jason Wilkins - Nowe narzędzia do sculptingu - Tom Musgrove # Joshua Leung - Bullet Construction Toolkit - Martin Poirier # Joerg Mueller - Game Engine API - Campbell Barton # Konrad Kleine - Udoskonalone narzędzia do malowania na modelu (Ptex) - Robert Holcomb # Leif Andersen - Unit Tests - Andrea Weikert # Mike Erwin - Udoskonalenie obsługi urządzeń wejściowych (teblet, myszka 3D) - Matt Ebb # Mitchell Stokes - udoskonalona obsługa shaderów w BE - Dalai Felinto # Nicholas Bishop - Udoskonalenia w obsłudze multi-resolution - Brecht Van Lommel # Nick Samarin - Recast & Detour - Benoit Bolsee # Rohith B V - Quad remeshing - Daniel Genrich Nie tłumaczyłem wszystkiego, ponieważ niektóre rzeczy brzmią bardziej zrozumiale po angielsku (albo ze mnie kiepski tłumacz...) :) Lista naprawdę ciekawa, miejmy nadzieje że wszystkie projekty zostaną ukończone i to szybko :D
Napisano 27 Kwiecień 201014 l Może Ton wyprosił w ten sposób więcej wsparcia dla pracy programistów nad Blenderem 2.5 :)?
Napisano 27 Kwiecień 201014 l Go, go, blender! ;) Trzeba ich wesprzec! Przelewajcie pieniadze na moje konto, a ja bede sie za nich modlil!